-
July 27th, 2016, 12:36
عضو جدید
تغییر dns بصورت خودکار
سلام . صبح متوجه شدم دی ان اس یکی از دامنه ها در ایرنیک بصورت خودکار عوض شد و سایت از دسترس خارج شد و حتی درخواست لغو دامنه داده شد با اصلاح دی ان اس هنوز سایت بالا نیومد .
به قسمت ای پی ورودی ها نگاه کردم کسی وارد پنل من نشد .. جالب اینجاست در صفحه وضعیت دامنه ها زمان تغییر برای چندماه قبل هست ولی دی ان اس بصورت زیر تغییر یافته بود
sn1google.com
الان چجوری میتونم با ایرنیک ارتباط برقرار کنم و به نظر شما چرا سایت بعد از چند ساعت هنوز بالا نیومد ؟
-
-
July 27th, 2016 12:36
# ADS
-
July 27th, 2016, 20:32
پاسخ : تغییر dns بصورت خودکار

نوشته اصلی توسط
ebiarmin
سلام . صبح متوجه شدم دی ان اس یکی از دامنه ها در ایرنیک بصورت خودکار عوض شد و سایت از دسترس خارج شد و حتی درخواست لغو دامنه داده شد با اصلاح دی ان اس هنوز سایت بالا نیومد .
به قسمت ای پی ورودی ها نگاه کردم کسی وارد پنل من نشد .. جالب اینجاست در صفحه وضعیت دامنه ها زمان تغییر برای چندماه قبل هست ولی دی ان اس بصورت زیر تغییر یافته بود
sn1google.com
الان چجوری میتونم با ایرنیک ارتباط برقرار کنم و به نظر شما چرا سایت بعد از چند ساعت هنوز بالا نیومد ؟
با سلام
نمی تونم دقیق بگم مشکل شما به این مسئله مربوط می شه یا نه ، اما یک دلیل تغییر دی ان اس به صورت خودکار این می تونه باشه شما دامنه تون رو در وقتش تمدید کرده باشید ولی به علت در دسترس نبودن سرورهای شرکت ارائه دهنده دامنه، ثبت نشده باشه. در این حالت دی ان اس دامنه شما به صورت خودکار به دی ان اس های شرکت ارائه دهنده دامنه تغییر پیدا می کنه و سایت از دسترس خارج می شه تا زمانی که شما به اون شرکت اطلاع بدید و اونها عمل renew رو براتون انجام بدند و دی ان اس ها به حالت قبل برگرده و سایت فعال بشه . البته ست شدن دی ان اس های دامنه ir زمانبر هست و حدود 12 ساعت طول می کشه . به هر حال شما با نیک ارتباط بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید تا پاسخگو باشند.
-
-
July 27th, 2016, 20:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ebiarmin
sn1google.com
ایمیل تون رو چک کنید ، هر تغییری برای شما میل میشود.
پیشنهاد میکنم پسورد نیک هندل خودتون رو عوض کنید و از قسمت مشخصه های شناسه کلیه موارد رو بروی "خودم" تنظیم کنید.
-
-
August 4th, 2016, 11:39
با سلام
نامه در ارتباط با مشکل خود تنظیم نموده و اگر شخصیت حقوقی هستید مهر و امضا نموده و به ایرنیک فاکس نمایید حتما پاسخ و با شما تماس خواهند داد. و یا می توانید با شماره تلفن پشتیبانی برخط: فقط در روزهای کاری و بین ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ (به وقت تهران) پاسخگو میباشد.
تلفن : (+۹۸ ۲۱) ۲۳۵۸ ۷۰۰۰
صحبت نمایید.
-
-
August 4th, 2016, 11:45
عضو جدید
تغییر دی ان اس دامنه زمان میبره
از دامنه پینگ بگیرید ببینید ای پی سروری که دریافت میکنید سرور خودتونه یا نه
شبکه ولکان - ارایه خدمات دیتاسنتری و فروش سرور در ایران
تلفن : 91304059 (021)
-