-
July 15th, 2016, 18:36
عضو جدید
کمک درنصب ویندوز با solusvm
سلام به اساتید گرامی خسته نباشید
بنده یه سرور solusvm دارم حالا مشکلم اینه که وقتی vps لینوکس میسازم مشکلی نداره شبکه رو خودش کانفیگ میکنه و به راحتی پینگ میگیره
اما متاسفانه برای ویندوز اینطوری نیست ویندوز نصب میشه اما تنظیمات شبکه انجام نمیشه روش و مجبورم دستی انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل بنده حل بشه
لازم به ذکر هست که سرور بنده از ovh هست
-
-
July 15th, 2016 18:36
# ADS
-
July 16th, 2016, 04:27
عضو دائم
پاسخ : کمک درنصب ویندوز با solusvm

نوشته اصلی توسط
OxinOnline
سلام به اساتید گرامی خسته نباشید
بنده یه سرور solusvm دارم حالا مشکلم اینه که وقتی vps لینوکس میسازم مشکلی نداره شبکه رو خودش کانفیگ میکنه و به راحتی پینگ میگیره
اما متاسفانه برای ویندوز اینطوری نیست ویندوز نصب میشه اما تنظیمات شبکه انجام نمیشه روش و مجبورم دستی انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل بنده حل بشه
لازم به ذکر هست که سرور بنده از ovh هست
پیشنهاد میکنم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید.
http://help.ovh.co.uk/BridgeClient
-
-
July 17th, 2016, 00:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
این اموزشی که شما قرار دادید برای کانفیگ شبکه هست نیاز به این ندارم میخوام خود solus vm برای وی پی اس های ویندوزی که میسازه به صورت خودکار شبکه رو تنظیم کنه مثل لینوکس
-
-
July 17th, 2016, 22:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OxinOnline
این اموزشی که شما قرار دادید برای کانفیگ شبکه هست نیاز به این ندارم میخوام خود solus vm برای وی پی اس های ویندوزی که میسازه به صورت خودکار شبکه رو تنظیم کنه مثل لینوکس
بله بنده اطلاع دارم Slous vm به صورت اتوماتیک بر روی ماشین های مجازی ای پی Assign میکند.
در شبکه سرور های OVH با توجه به اینکه مک ادرس ها باید دستی Generate شوند تنظیمات خاصی نیاز است.
از طریق پشتیبانی Slous Vm مشکل خود را مطرح کنید.
چون در حالت عادی با تفاسیر شما نظر قطعی نمیتوان داد و باید تنظیمات بررسی شود.
-