دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون
دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون
سلام شما یه سرور ویندوز با هارد بالا سفارش باید بدهید که فایل هاتون رو تو این سرور قرار بدهید و لینک دانلودش رو بزارید رو سایتتون
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
درود
سرور ویندوز بگیرید راحت تر هستید.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
درود خدمت شما سرور خرید کنید ویندوز سرور یا دایرکت ادمین نصب کنید
چنانچه از سرور خود برای v p * N استفاده میکنید و یا برای دانلود / اپلود از وی پی اس استفاده میکنید سرور های ویندوز برای شما مناسبتر است
اما برای بارگذاری خود سایت احتیاج به سرور لینوکس دارید که می تونید با بررسی ها و نظر خودتون سیستم عامل دایرکت آدمین و یا سی پنل نصب کنید.
در اینصورت هزینه ی زیادتری برای شما در قبال 2 سرور و لاینیس ها خواهد داشت.
اما برای خرید یک سرور پیشنهاد میشه سرور لینوکس تهیه کنید.
حالا دوستان بنظرتون از iis استفاده کنم یا wamp server ?
چون فقط می خوام فیلم هام نگهداری کنم و لینک دانلود رو بزارم تو سایت. بنظرتون کدومش بهتره ؟ پیشنهادتون
درود
برای راهنمایی بیشتر با یکی از ای دی های زیر در تماس باشید
id telgaram:@parswebhost
id yahoo:parswebhostnet
id skype:parswebhost.net
phone office:04533452748
phone mobile:0901451474
روزتون بخیر
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
021-28425715 📞
https://shetabanhost.com 🌎
درود
پيشنهاد بنده به شما ويندوز سرور + iis هست
اما چون اكثرا كار با ويندوز رو كامل ياد ندارن يوزر ها ( اگر ياد دارين كه همون ويندوز) پيشنهاد بعديم بهتون دايركت ادمين + انجين ايكس هست.
موفق باشيد
سلام
ویندوز سرور + iis پیشنهاد میشه. (هم فایل های مورد نیازتون رو از داخل سرور دانلود میکنید و در همان سرور نیز برای دانلود میتونید قرار دهید)
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)