به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت دوستان عزیز . این پست رو ایجاد کردم تا اگر موردی نیاز به شفاف سازی داره ، انجامش بدیم با کمک همدیگه ( اینجا بخش سوالات متداول درگاه های پرداخت نیست ، تنها با کمک دوستان اگر موردی نیاز به شفاف سازی داشته باشه ، شفافش میکنیم)
اول از همه هم خودم شروع میکنم :
دوستان همونطور که میدونید آرین پال سرویس جدیدی هست که ظهور کرده . ظاهرا هم به جای پارس پال به میدان اومده . حالا یه سوال دارم . توی سایتشون در قسمت امکانات ویژه و درگاه اختصاصی ، درج شده که با درخواست کارت بانکی مخصوص آرین پال ، تراکنش های آنی برای شما انجام میشه . حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که استفاده کرده باشه از این درگاه و مخصوصا این ویژگیشون رو ؟ مثل زرین کارت هست این کارت های بانکی مخصوص آرین پال یا کلا چجوریاست ؟
طبق ادعای خودشون تا الان بیش از 1450 تا سایت ازشون درگاه دارن . میخواستم بدونم کسی از امکانات ویژه این درگاه استفاده کرده ؟ ظاهرا باید مبلغی رو واریز کرد تا سطح کاربری ارتقا پیدا کنه ...
سوال دوم :
در مورد سرویس دهنده پردانو هست . کسی از دوستان هست که ازش قابلیت فروشگاه ساز این درگاه پرداخت و درگاه اختصاصیشون استفاده کرده باشه ؟ ممنون میشم یه توضیحی بدن چجوری هست عملکرد این قابلیت در این سرویس دهنده ...
( ضمنا دوستان عزیزم ، بخش سوالات متداول این دو درگاهی که گفتم رو کامل مطالعه کردم اما به پاسخی نرسیدم )
ممنون ...