-
تالار خرید و فروش دامین های ir.
برای جمع و جور شدن تاپیکهای خرید و فروش دامین ir. بهتر دونستم که این تاپیک رو بزنم که هر کس میخواد دامینهای خودشو خرید و فروش کنه از این تاپیک اقدام کنه.
قوانین تاپیک:
1. اسپم نزنید (اسپم هم میتونین بزنید، ولی رعایت قوانین نشانه شخصیت شماست!!!)
2. تو هر پست فقط یه دامین معرفی کنید.
3. تاریخ انقضا و قیمت پایه رو هم بذارید.
قوانین در صورت نیاز اضافه خواهند شد.
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2009 21:09
# ADS
-
پاسخ : تالار خرید و فروش دامین های ir.
به این صورت :دی
faSMS.ir
تاریخ انقضا : 2010-05-26
قیمت پایه : 20,000 تومان
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
rahefarda.ir
انقضا: 10-05-2014 (پنج ساله)
قیمت پایه 15000 تومان
-
-
عضو انجمن
ببخشید این مبالغی که نوشتید مربوط به خود دامنه میشه، میخواستم بدونم هزینه انتقال چطوری میشه؟ منظورم این هست که تو خود nic هزینه انتقال رو باید فروشنده بده یا خریدار؟ اصلا انتقال هزینه داره؟!؟ مراحلش چطوری هست؟ اینا رو برای این میپرسم که اون اوائل یه دامنه رو یکی دیگه برام ثبت کرده بود به اسم خودش، بعدا که خودم هندل درست کردم و اینا بهش گفتم انتقال بده سه تا رابط رو گذاشت رو هندل من و گفت که تغییر مالک دامنه دردسر زیاد داره
-
-

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
ببخشید این مبالغی که نوشتید مربوط به خود دامنه میشه، میخواستم بدونم هزینه انتقال چطوری میشه؟ منظورم این هست که تو خود nic هزینه انتقال رو باید فروشنده بده یا خریدار؟ اصلا انتقال هزینه داره؟!؟ مراحلش چطوری هست؟ اینا رو برای این میپرسم که اون اوائل یه دامنه رو یکی دیگه برام ثبت کرده بود به اسم خودش، بعدا که خودم هندل درست کردم و اینا بهش گفتم انتقال بده سه تا رابط رو گذاشت رو هندل من و گفت که تغییر مالک دامنه دردسر زیاد داره
من هزینه انتقال به پنل خودتون 2000 تومان میگیرم و کپی شناسنامه را باید برام ارسال کنید.
-
-
PersianDL.ir
20.000 Toman
-
-
ParsianPic.ir
15.000 Toman
-
-
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
بنابه نمونه اینجارو ببینین.
-
-
June 20th, 2009, 01:00
WebMasteran.Ir
16 تومن براش مشتری دارم، زیر 33 هم نمیدم ...
-