تلگرام با ممنوع کردن ساخت اکانت با شماره های مجازی، حذف کاربران جعلی کانال ها را آغاز کرد.
![]()
تلگرام با ممنوع کردن ساخت اکانت با شماره های مجازی، حذف کاربران جعلی کانال ها را آغاز کرد.
![]()
ویرایش توسط viasky : July 8th, 2016 در ساعت 02:45
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
درود بر شما
لطفا در صورت امکان لینک خبر رو از منبع خود تلگرام اگر موجود دارید ارسال کنید
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دقیقا همینه
خبر صحت داره
تمامی کانال ها (پایه تبادل های ما و خودمون) تقریبا ۴ یا ۵ کا ریزش داشتیم ...
امکان ثبت نام با شماره های ساخته شده در TextPlus , Next Plus , Sim Virutal , Taalk2 وجود نداره
بسیار عالی.... ولی اکانت شماره مجازی من تازه فعال شده و کار میکنه...
از کدوم برنامه استفاده میکنیدکه هنوز شماره هاش مسدود نشده ؟
من هم چند روز گذشته بر حسب تست کردم و متاسفانه قبول نمیکنه دیگه شماره های مجازی رو
بسیار هم این موضوع رو میشه به فال نیک گرفت دست برخی از دوستان رو میشه
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)