طی خدمات جدید ارائه شده از سوی BestVPS طی مدت محدودی دامنه های ملی .IR فقط با قیمت 3500 تومان ثبت می شوند.
IR Domain Only 3500 Toman / Yearبرای ثبت دامنه به این قیمت به وب سایت Best VPS بخش دامنه مراجعه نمایید.
طی خدمات جدید ارائه شده از سوی BestVPS طی مدت محدودی دامنه های ملی .IR فقط با قیمت 3500 تومان ثبت می شوند.
IR Domain Only 3500 Toman / Yearبرای ثبت دامنه به این قیمت به وب سایت Best VPS بخش دامنه مراجعه نمایید.
دامنه در کنتر پنل خودتون ثبت میشه یا مشتری؟
يونيت هم مي فروشيد؟
هر يونيت چند؟
نیاز به دو یونیت داریم . ... قیمت ؟
اگر یونیت نمی دید می تونید تأیید مالی کنید ؟
در کمترین زمان ممکن میشه انجام بدید ؟
ممنون
مدیریت سرور های ویندوز و لینوکس
تماس : tarahebartar at gmail dot com
[I]طراحی وب سایت . طراحی قالب ورد پرس و جوملا .
یونیت میفروشید !؟
در کنترل پنل مشتری ثبت میشه ! فقط کافیه ما رو به عنوان رابط مالی انتخاب کنن یا اینکه برای ثبت این دسترسی رو به ما بدن که به عنوان صاحب امتیاز انتخاب کنیم شناسشونو
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
یونیت نه فقط پرداخت میکنیم در حال حاضر
خوبس . اگر میشه شناسه ( هندل ) خودتون رو بفرمایید . ( + شماره حساب .)
زمان انجام رو نگفتید ؟
مدیریت سرور های ویندوز و لینوکس
تماس : tarahebartar at gmail dot com
[I]طراحی وب سایت . طراحی قالب ورد پرس و جوملا .
mh62-irnic
درخواست ها از داخل پرتال کاربران باید صورت بگیره BestVPS -
امشب که متاسفانه شارژ تموم کردم , اما انشاالله از فردا ادامه پیدا میکنه زمانی که شارژ موجود باشه و کسی از مسئولین آنلاین باشه , کمتر از یک ساعت کار صورت میگیره
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
البته دوستان گرامی فردا ممکنه بخش پشتیبانی آنلاین قبل از ظهر آنلاین نباشه کسی اما سعی میکنم کارها و سفارشات رو تا همون قبل از ظهر ok کنم
سفارش های قبلی همه پرداخت شدند
کسی دیگه نمیخواست ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)