در این اوضاع نا بسامان درگاهای واسط شما کدام درگاه را پیشنهاد میکنید
تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بزارید
در این اوضاع نا بسامان درگاهای واسط شما کدام درگاه را پیشنهاد میکنید
تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بزارید
درود ، دوست عزیز فعلاً فراگیت استفاده میکنیم مشکلی ندارد ، زرین پال هم تست شده هست و جواب میدهد ..
موفق باشید .
.
فراگیت خوبه ولی یه باگ بزرگ داره اونم گیر کردن بین صفحه کپچا و بانک عامل هست
زرین پال هم دوتا مشکل بزرگ داره یکی برای فروش محصول بعد از صفحه کپچا به جای رفتن به بانک به زرین پال میره و بعد از اونجا در صورت انتخاب مشتری به بانک ارجاع داده میشه ( درگاه مستقیمشم همینجوره )
من خودم خیلی از درگاها را تست کردم ولی متاسفانه هنوز درگاهی مثل پی لاین پیدا نکردم
که متاسفانه با ناجوان مردی زرین پال اون و خیلی از درگاهای خوبمون ***** شدن
توی فروش فایل اول مشتری دکمه پرداخت رو میزنه بعد میره توی یک صفحه کپچا که ایمیل از مشتری میگیره بعد متصل میشه به فراگیت تا فراگیت ریدیکت کنه واسه بانک
- - - Updated - - -
دوستان عزیز نظرتون در مورد سایت http://varizy.com چیه من خودم استفاده نکردم کسی تجربه کار باهاش رو داره
این سایت که عمرش بیشتر از سه ماه نیست (هویز دامنه) کاملا الگو برداری و کپی برداری کرده وبسرویسش رو از جهان پی
حتی کد خطاها
و حتی اسکریپت آسان پرداخت جهان پی رو برداشته (که باهاش برخورد میشه)
حالا قضاوت با خودتون ، سایتی که داره ***ی میکنه از سایتهای دیگه ، به نظرتون چقدر میشه بهش اعتماد کرد و اجازه دادکه پولهاتون بره توی حسابش !!!
شدیدا و اکیدا اعلام میکنم ، مواظب درگاههای تازه راه اندازی شده باشید ، حتما شخصی که پشتش هست رو مطمئن باشید ازش
بهترین پشتیبانی و امکانات و واریز آنی رو درگاه بانک داره
http://dargahbank.ir
خیلی تاپیک ها در این مورد زده شده و در آخر به این نتیجه رسیدیم که درگاه واسط فراگیت و زرین پال مناسب می باشد تو این اوضاع
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
درگاه بانک بد نبود ولی رفتار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی اخیرش به علاوه پر ادعا بودنشون و کاملا غیر منطقی بودنشونه
یه اکانت من رو به خاطر دو یوزر بودن بستن در صورتی که اکانت دوم برای بازار یاب بنده بود و به اسم ایشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)