صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: هک شدن سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید vahidxi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض هک شدن سایت

با سلام
    من از یکی از شرکتها به صورت نمایندگی هاست تهیه کردم و روی اون وردپرس نصب کردم
    بعد از مدتی روی سایت من صفحه ای قرار گرفت که میگفت سایت هک شده است
    همه فایل های من و حتی دیتا بی من را پاک کرده بودن.
    سوالم اینه که اگه وردپرس باگ داشته باشه و سیستم را هک کردن باشن چه ربطی به فایلها و دیتابیس من داره ؟!!
    آیا این مشکل از هاست نیست ؟؟!!!!
    این روزها همه هاستینگ میزنند! شما چطور؟
    یکی برای همه ، همه برای یکی

عضو انجمن hannah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    478
    تشکر شده در
    378 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدن سایت

1.تا جایی که من آشنایی دارم با این سیستم باگ نداره
    2.به احتمال 99.9 ٪ (احتمال بچه ها با آپتایم اشتباه نگیرینا ) از هاست است چون تاحالا ندیدم از وردپرس هک بشه
    3.اگر هم هک بشه باید طرف اطلاعات ادمین داشته باشه از اونجا میتونه با یک شلر c99 سایت رو هک کنه و تمام اطلاعات از جمله دیتابیس پاک کنه
    ولی به احتمال زیاد مشکل از امنیت هاست هست

عضو انجمن REXNET آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    523
    تشکر شده در
    327 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hannah نمایش پست ها
    1.تا جایی که من آشنایی دارم با این سیستم باگ نداره
    2.به احتمال 99.9 ٪ (احتمال بچه ها با آپتایم اشتباه نگیرینا ) از هاست است چون تاحالا ندیدم از وردپرس هک بشه
    3.اگر هم هک بشه باید طرف اطلاعات ادمین داشته باشه از اونجا میتونه با یک شلر c99 سایت رو هک کنه و تمام اطلاعات از جمله دیتابیس پاک کنه
    ولی به احتمال زیاد مشکل از امنیت هاست هست
    وردپرس ممکنه به خاطر ماژول ها یا قالبش هک بشه! این مورد در مورد هر سیستم دیگه ای مثل جوملا و ... هم صادقه
    How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

سوالم اینه که اگه وردپرس باگ داشته باشه و سیستم را هک کردن باشن چه ربطی به فایلها و دیتابیس من داره ؟!!
    بله ،اگه wp باگ داشته باشه يا افزونه اي يا اسكريپتي ديگه باگ داشته باشه بسته به نوع باگ ممكنه هكر بتونه access بگيره و سايت رو بزنه.
    تشخيص اينكه سايت شما چطور هك شده رو مدير سرور ميتونه بده !و اينم بستگي به صداقت كار ايشون داره كه نتيجه واقعي رو بگه
    روي هاست اشتراكي نميشه امنيتي بالايي رو انتظار داشت.
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

عضو جدید vahidxi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    15 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezash نمایش پست ها
    بله ،اگه wp باگ داشته باشه يا افزونه اي يا اسكريپتي ديگه باگ داشته باشه بسته به نوع باگ ممكنه هكر بتونه access بگيره و سايت رو بزنه.

تشخيص اينكه سايت شما چطور هك شده رو مدير سرور ميتونه بده !و اينم بستگي به صداقت كار ايشون داره كه نتيجه واقعي رو بگه
    روي هاست اشتراكي نميشه امنيتي بالايي رو انتظار داشت.
    به هر چی دسترسی داشته باشه به دیتا بیس که دسترسی نداشتند!!!
    اون چرا پاک شده بود!!

در مورد صداقت هم باید بگم که صداقت سرویس دهنده زمانی مشخص شد که با پشتیبانی صحبت میکردم قطع کرد و دیگه جواب نداد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab.khan نمایش پست ها
    مشکل امنیتی سرور هاست کننده سایت شما بوده . می تونم بپرسم از کدوم شرکت نمایندگی داشتید ؟
    من از هاست سرویس نمایندگی گرفته بودم
    این روزها همه هاستینگ میزنند! شما چطور؟
    یکی برای همه ، همه برای یکی

عضو انجمن darya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidxi نمایش پست ها
    به هر چی دسترسی داشته باشه به دیتا بیس که دسترسی نداشتند!!!
    اون چرا پاک شده بود!!

در مورد صداقت هم باید بگم که صداقت سرویس دهنده زمانی مشخص شد که با پشتیبانی صحبت میکردم قطع کرد و دیگه جواب نداد.

من از هاست سرویس نمایندگی گرفته بودم
    اتصال به دیتابیس راحت تر از دیفیس کردن سایت هست
    یوزر و پسورد دیتابیس شما در فایل کانفیگ هست پس با خواندن اون فایل خیلی راحت با در پیت ترین شلر ها هم میشه به دیتابیس وصل شد این کاری نداره
    پیشنهاد میشه حتمی فایل کانفیگ را کد کنید حالا به هر روشی که فکر می کنید این جوری باز جوجه هکر ها نمی تونن کاری کنن
    لطفا از هر جای هاست خریداری نکنید این ۱۰۰ بار
    شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا | دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط darya نمایش پست ها
    اتصال به دیتابیس راحت تر از دیفیس کردن سایت هست
    یوزر و پسورد دیتابیس شما در فایل کانفیگ هست پس با خواندن اون فایل خیلی راحت با در پیت ترین شلر ها هم میشه به دیتابیس وصل شد این کاری نداره
    پیشنهاد میشه حتمی فایل کانفیگ را کد کنید حالا به هر روشی که فکر می کنید این جوری باز جوجه هکر ها نمی تونن کاری کنن
    لطفا از هر جای هاست خریداری نکنید این ۱۰۰ بار
    جز یه تاخیر 1 ساعت تا 7 8ساعته کاری دیگه انجام نمیده یه کانفیگ رو کد می کنن مثلا 10 مین دیکد میشه یکی کد میکنه 7 8ساعت دیکد میشه
    شما یا سرویس دهندتو عوض کن یا اسنکه بهشون گوش زد کن به فکر امنیت سرورشون باشن
    شركت هاي هاستينگ بزرگ و معتبر دنيا هم تجربه هك شدند رو تا حالا داشته اند!كلا هيچ وقت امنيت مطلق وجود نداره و "هيچ كس نميتونه ادعا كنه سرور ما صد در صد امن هست."
    حتي اگر مشكل از هاستينگ باشه نميشه بدون دليل هاستينگ رو مقصر دونست چرا كه گاهي اوقات مشكل از جايي هست كه از اختيار مدير سرور هم خارج هست و به هسته سيستم مربوط ميشه ! و نميشه جز سهل انگاري مدير به حساب آوردش.
    ممنون از پاسخ قشنگتون
    مثلا سرور اکسس دارن بعضیا (نام نمی برم) همین الان از سرور Theplanet که خیلی خرش میره با حدود 2500 سایت روی سرورش
    هیچ وقت امنیت 100 % نیست هیچ کس هم نمی تونه هم چین ادعایی کنه که امنیتش 100 % هست
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

عضو انجمن darya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezash نمایش پست ها
    پاك كردن ديتابيس در شرايطي كه كاربر روي سايت access بگيره و به تنظيمات ديتابيس در فايل config دسترسي پيدا كنه ، با 2-3 خط كد قابل انجام هست.
    بدون دليل نميشه گفت مشكل از سرويس دهنده بوده، شايد واقعا مشكل از wp بوده

شركت هاي هاستينگ بزرگ و معتبر دنيا هم تجربه هك شدند رو تا حالا داشته اند!كلا هيچ وقت امنيت مطلق وجود نداره و "هيچ كس نميتونه ادعا كنه سرور ما صد در صد امن هست."
    حتي اگر مشكل از هاستينگ باشه نميشه بدون دليل هاستينگ رو مقصر دونست چرا كه گاهي اوقات مشكل از جايي هست كه از اختيار مدير سرور هم خارج هست و به هسته سيستم مربوط ميشه ! و نميشه جز سهل انگاري مدير به حساب آوردش.

من فکر نکنم تو پستم گفته باشم امنیت ۱۰۰٪ لطفا بگو کجا پستم گفتم خودم ببینم ...!!! من گفتم از هر جایی نگیرید یعنی از جایی بگیرید که اولا معتبر باشه دوما ادم های متخصصی باشن نه مثل این روز ها که هر کسی ۲۰۰ تومن پول داره میره هاست میفروشه

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
    جز یه تاخیر 1 ساعت تا 7 8ساعته کاری دیگه انجام نمیده یه کانفیگ رو کد می کنن مثلا 10 مین دیکد میشه یکی کد میکنه 7 8ساعت دیکد میشه
    شما یا سرویس دهندتو عوض کن یا اسنکه بهشون گوش زد کن به فکر امنیت سرورشون باشن

ممنون از پاسخ قشنگتون
    مثلا سرور اکسس دارن بعضیا (نام نمی برم) همین الان از سرور Theplanet که خیلی خرش میره با حدود 2500 سایت روی سرورش
    هیچ وقت امنیت 100 % نیست هیچ کس هم نمی تونه هم چین ادعایی کنه که امنیتش 100 % هست
    بله همین سنگ انداختن و ۱ تا ۸ ساعت الاف کردن هکر باعث میشه ۹۹٪ هکر ها که فقط قست دیفیس دارن بی خیال داستان بشن البته با اسکریپتی که دوستمون نوشته دیگه این مشکل دیکد هم حل شد ..!!!!

لطفا به جای گیر دادن به دوستان جواب و نظر خودتون رو بگید تشکر
    شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا | دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    250
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    240 پست

مشکل امنیتی سرور هاست کننده سایت شما بوده . می تونم بپرسم از کدوم شرکت نمایندگی داشتید ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidxi نمایش پست ها
    با سلام
    من از یکی از شرکتها به صورت نمایندگی هاست تهیه کردم و روی اون وردپرس نصب کردم
    بعد از مدتی روی سایت من صفحه ای قرار گرفت که میگفت سایت هک شده است
    همه فایل های من و حتی دیتا بی من را پاک کرده بودن.

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

Xss
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)