-
June 29th, 2016, 11:33
عضو جدید
Opcache و Varnish کدومش .؟؟؟؟
با عرض سلام ،
بین Opcache و Varnish که میگن از بهترین ها هست کدوم رو نصب کنم. ؟!
یا باتوجه به مشخصات سیستمی و توضیحاتم اگر برنامه مفید تری هم میشناسیدو کار کردین رو پیشنهاد بدین !!
لازم به ذکره که بنده یکی از سایت هام فروشگاهی هستن و در روز ممکنه چندین اپدیت هم داشته باشه .
دلم نمیخواد بازدید کننده مدام کنترل + اف 5 رو برنه تا بتونه اپدیت های جدید رو هم ببینه !!
لذا با توجه به تجربه مفیدتون لطفا راهنمایی کنید !
مشخصات سرور مجاری من :
CentOS 6 64bit
رم سیستم هم 1 گیگ
۱ هسته (۱.۵ گیگاهرتز)
----
Apache 2.4.20
Php 5.5.37
DirectAdmin 1.50.1
Exim 4.87
MySQL 5.5.31
dovecot 2.2.24 (a82c823)
pure-ftpd 1.0.42
ویرایش توسط benya344 : June 29th, 2016 در ساعت 11:34
-
-
June 29th, 2016 11:33
# ADS
-
June 29th, 2016, 17:33
عضو جدید
پاسخ : Opcache و Varnish کدومش .؟؟؟؟
دوستان کارشناس سرور لطف کنید . یه راهنمایی کنید !!
ظاهرا مقایشه درستی انجام ندادم.
لذا سوالمو کمی بازتر میکنم .
بنده یک سیستم کشینگ میخوام که تایم اوت سرور مجازیمو کم کنه .
از اون طرف هم دلم نمیخواد بازدید کننده مدام کنترل + اف 5 رو مجبور نباشه برنه !! تا بتونه اپدیت های جدید رو هم ببینه !!
ویرایش توسط benya344 : June 29th, 2016 در ساعت 17:51
-
-
June 29th, 2016, 17:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
benya344
با عرض سلام ،
یا باتوجه به مشخصات سیستمی و توضیحاتم اگر برنامه مفید تری هم میشناسیدو کار کردین رو پیشنهاد بدین !!
لازم به ذکره که بنده یکی از سایت هام فروشگاهی هستن و در روز ممکنه چندین اپدیت هم داشته باشه .
دلم نمیخواد بازدید کننده مدام کنترل + اف 5 رو برنه تا بتونه اپدیت های جدید رو هم ببینه !!
مشخصات سرور مجاری من :
CentOS 6 64bit
رم سیستم هم 1 گیگ
۱ هسته (۱.۵ گیگاهرتز)
----
Apache 2.4.20
Php 5.5.37
DirectAdmin 1.50.1
Exim 4.87
MySQL 5.5.31
dovecot 2.2.24 (a82c823)
pure-ftpd 1.0.42
سلام می تونید از هردو استفاده کنید .
نوع کارکرد این دو کش با هم تفاوت داره و نباید مقایسه بشند ورنیش کش مستقلی هست و opcache بر روی php کاربرد داره. ورنیش قبل از وبسرور قرار میگیره ولی مرحله استفاده از opcache در زمان پردازش فایل های php هست.
پیشنهادم استفاده از opcache هست و ورنیش رو استفاده نکنید چون ورنیش در زمانی که سرور اورسلی باشه یا مشکل داشته باشه خیلی اذیت می کنه و همیشه ارور های 503 بر روی سایت ها خواهید دید. اگر از عدم اورسل سرور مطمئن هستید استفاده کنید.
ویرایش توسط InterServer.ir : June 29th, 2016 در ساعت 17:52
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2016, 17:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام می تونید از هردو استفاده کنید .
نوع کارکرد این دو کش با هم تفاوت داره و نباید مقایسه بشند ورنیش کش مستقلی هست و opcache بر روی php کاربرد داره. ورنیش قبل از وبسرور قرار میگیره ولی مرحله استفاده از opcache در زمان پردازش فایل های php هست.
پیشنهادم استفاده از opcache هست و ورنیش رو استفاده نکنید چون ورنیش در زمانی که سرور اورسلی باشه یا مشکل داشته باشه خیلی اذیت می کنه و همیشه ارور های 503 بر روی سایت ها خواهید دید. اگر از عدم اورسل سرور مطمئن هستید استفاده کنید.
بله متوجه شدم مقایسه درستی انجام ندادم.
تشکر از توضیحات شما .
از اون طرف هم دلم نمیخواد بازدید کننده مدام کنترل + اف 5 رو مجبور نباشه بزنه !! تا بتونه اپدیت های جدید رو هم ببینه !!همونطور که مستحضرید بعضی از سیستم های کش این مشکل رو برای بازدید کننده ایجاد میکنند.
-
-
June 29th, 2016, 18:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
benya344
بله متوجه شدم مقایسه درستی انجام ندادم.
تشکر از توضیحات شما .
از اون طرف هم دلم نمیخواد بازدید کننده مدام کنترل + اف 5 رو مجبور نباشه بزنه !! تا بتونه اپدیت های جدید رو هم ببینه !!همونطور که مستحضرید بعضی از سیستم های کش این مشکل رو برای بازدید کننده ایجاد میکنند.
اگر از اسکریپت استانداردی استفاده کنید کش ها مشکلی در این مورد ایجاد نمی کنند و نیازی به f5 نیست این مشکل بیشتر زمانی رخ میده که کد های اشتباه برای کش در htacess تعریف بشه یا کانفیگ کش اشتباه انجام شه.
منظورتون از تایم اوت روی صفحات هست یا پینگ
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
June 29th, 2016, 18:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
اگر از اسکریپت استانداردی استفاده کنید کش ها مشکلی در این مورد ایجاد نمی کنند و نیازی به f5 نیست این مشکل بیشتر زمانی رخ میده که کد های اشتباه برای کش در htacess تعریف بشه یا کانفیگ کش اشتباه انجام شه.
منظورتون از تایم اوت روی صفحات هست یا پینگ
ببخشید اشتباه نوشتم out of memory خطایی که هرازگاهی باعث کرش کردن سیستم مجازی میشه . البته تعداد pid های وب سرور در مواردی بسار بالا میره .
الان به نظر شما opcache مشکل منو کمتر میکنه ؟! ( هر سیستمی که کمک کنه تا سیستم حالت استیبل تری داشته باشه پیشنهاد بدین لطفا APC و Eaccelerator و XCache و ... )
سپاس بابت پاسختون
-
-
June 29th, 2016, 18:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
benya344
ببخشید اشتباه نوشتم out of memory خطایی که هرازگاهی باعث کرش کردن سیستم مجازی میشه . البته تعداد pid های وب سرور در مواردی بسار بالا میره .
الان به نظر شما opcache مشکل منو کمتر میکنه ؟! ( هر سیستمی که کمک کنه تا سیستم حالت استیبل تری داشته باشه پیشنهاد بدین لطفا APC و Eaccelerator و XCache و ... )
سپاس بابت پاسختون
از وبسرور apache-nginx استفاده کنید تا فشار فایل های استاتیک از روی آپاچی برداشته شه مصرف رم هم کاهش پیدا کنه.
فکر نکنم با opcache مشکلتون حل شه البته تاثیر داره ولی فشار بر روی وبسرور هست به نظرم که با توضیحی که در خط اول دادم بهتر خواهد شد
در مورد کش سرورتون و سایت ها باید بررسی بشه بعد گفته شه کدوم کش مناسب تر هست .
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2016, 00:30

نوشته اصلی توسط
benya344
با عرض سلام ،
مشخصات سرور مجاری من :
CentOS 6 64bit
رم سیستم هم 1 گیگ
۱ هسته (۱.۵ گیگاهرتز)
----
Apache 2.4.20
Php 5.5.37
DirectAdmin 1.50.1
Exim 4.87
MySQL 5.5.31
dovecot 2.2.24 (a82c823)
pure-ftpd 1.0.42
سلام
بهتره کش مادام العمر انجام بدید
و تو برنامه نویسی زمان تغییر فایل رو md5 کنید و بعد فایل هشت کاراکتر از این md5 رو قرار بدید
اینجوری هم سیستمتون بهینه میشه هم مشکل ctrl+5 پیش نمیاد
-
-
June 30th, 2016, 09:56
عضو دائم
درود
دوست عزیز varnish یک static cache system قوی میباشد و با opcache قابل مقایسه نیست چون Opache ها اکثرا در از مموری برای کش استفاده میکنند اما varnish از دیسک استفاده میکند از طرفی varnish بسیار حرفه ای میباشد و شما میتونید بصورت backend با وب سرور ازش استفاده نمایید و یه service مستقل در سرور میباشد و یکی از بهترین ها میباشد و تفاوت های زیادی وجود دارد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-