سلام .
دوستان امروز review کاربران خارجی رو در مورد دیتاسنتر هتزنر براتون آماده کردم (چه مثبت چه منفی)
اعتبار : 7.3 از 10
قیمت : 7.4 از 10
پشتیبانی : 7 از 10
قابلیت ها 7.1 از 10
نظرات کاربران در مورد این دیتا سنتر :
- بچه های پشتیبانی فنی خیلی خوب رفتار میکنن و آموزش دیدن ، من همیشه با تیم پشتیبانی هتزنر در تماسم . آنها همیشه منظور من رو متوجه میشوند و من رو در مدیریت شرکتم و دامنه و دیگر موارد به خوبی کمک میکنند
- من حدود 5 سال با این شرکت کار کردم و دو سرور متفاوت از آنها داشتم ، حدود دو سال پیش سخت افزار سرور خودم رو توی هتزنر ارتقا دادم و سرور من حدود 15-20 دقیقه آماده شد در حالی که سفارش من در ساعت 11 شب به وقت آلمان بود ! همچنین من در این دیتاسنتر هیچ وقت داون تایم نداشتم بجز زمانی که خودم سرور رو ری استارت میکردم !
- من یادم رفت تمدید سرورم رو پرداخت کنم ، هتزنر سرور من رو قفل کرد و یک ایمیل در این مورد برام فرستاد . سپس من لاگین کردم و تمام فاکتور هارو پرداخت کردم ، بعدش یک ایمیل از هتزنر دریافت کردم که سرور و اکانت من دوباره فعال شده . همه چیز به نظر خوب میرسید . بعد از 1 ماه هتزنر سرور منو قفل کرد و تمام دیتا های منو کاملا پاک کرد بدون اطلاع رسانی. آنها سرور منو که پرداختش هم کرده بودم پاک کردند ! بعدش پیگیری کردم ایمیل زدن که سرور من دوباره فعال شده و همه چیز اوکیه ولی اطلاعاتم نبود ... حتی بک آپم نگرفته بودن . من تعجب کردم که چطور بدون اطلاع میتونن تمام دیتا های منو پاک کنن ...
-ارزان ، قابل اطمینان و خوب ... چند سالی هست که با هتزنر کار میکنم و همیشه کیفیتشو دوست داشتم ولی با اطلاع رسانیشون مشکل دارم ، یک بار من یادم رفته بود فاکتورم رو پرداخت کنم و ایمیل یاد آوری به اسپم جیمیل رفته بود ، سرور منو بستن و دو روز طول کشید تا دوباره فعال کنند.
- من چند سالی مشتری هتزنر بودم ، همه چیز خوب بود تا زمانی که به پشتیبانی نیاز داشتم ، از طریق ایمیل ها 95% مشکلات منو حل نمیکردن و من انگلیسی ایمیل میزدم ولی آنها نمیتونستند انگلیسی رو خوب صحبت کنند.
- من بیشتر از 5 سال مشتریشون بودم و 3 سرور مختلف داشتم همه چیز عالی بود تا زمانی که نیاز به پشتیبانی داشتم پشتیبانی ایمیلی و تلفنی آنها خیلی بی ادب بود و مشکل منو حل نکرد.
شما هم میتونید تجاربتونو بیان کنید ...