من مک بوک پرو 2015 دارم. سه روز پیش سیستم عامل رو اپدیت کردم
پس از اپدیت جند ممشکل بزرگ به وجود اومده:
۱- وقتی سیستم رو روشن میکنم بلافاصله مثل آتش داغ میشه و فن ها با سرعت بالا کار میکنن
۲- شارژ دهی لپ تاپ از ۸ ساعت به ۲ ساعت رسیده
حالا راه حل چیه؟
من مک بوک پرو 2015 دارم. سه روز پیش سیستم عامل رو اپدیت کردم
پس از اپدیت جند ممشکل بزرگ به وجود اومده:
۱- وقتی سیستم رو روشن میکنم بلافاصله مثل آتش داغ میشه و فن ها با سرعت بالا کار میکنن
۲- شارژ دهی لپ تاپ از ۸ ساعت به ۲ ساعت رسیده
حالا راه حل چیه؟
دوستدار کتاببلیان
من هم از زمانی که آپدیت کردم فوق العاده هنگ می کنه همش هیچ کاری نمیشه انجام داد !
مشکل داغ شدن هم بعد از ۳۰ دقیقه دارم .
دوستدار کتاببلیان
دوستدار کتاببلیان
سلام ، بعد از هر بار آپدیت یکسری پروسس هستند ک مجددا ریبیلد میشن ، مثل ایندکس spotlight و ... کمی زمان بهش بدید ، خودش درست میشه. (حدودا ۱۵ دقیقه)
دما رو ب سانتی گراد بگید . (از iStat Menu استفاده کنید.)
یک عکس از Activity Monitor در حالتی ک سورت بر اساس پروسس CPU هست بزارید.
ببینید CleanMyMac یکی از قدیمی ترین نرم افزار های پاک کننده کش سیستم عامل مکینتاش هست ک بر خلاف سایر نرم افزار های شرکت macpaw ، هیچ وقت از سوی اپل برای قرار گیری در آپ استور تایید نشد !!
از این نرم افزار فقط برای uninstall کردن اپلیکیشن ها استفاده کنید و تحت هیچ شرایطی کش سیستم عامل رو خالی نکنید .
ویرایش توسط OmidX : June 6th, 2016 در ساعت 01:10
...Zzzz...
من الان این برنامه رو نصب کردم ببینم چجوری میشه
اما فکر کنم آپ دیت بده بیرون درست بشه
اما خیلی مشکل ساز شده
سلام
به هیچ عنوان دور فن رو خودتون تنظیم نکنید بزارید به صورت خودکار اینکارو در صورت نیاز مک بوک انجام خواهد داد .
در قسمت activity ببینید چه پراسسی در حال بیشترین استفاده است ؟
متاسفانه اگه به صورت دستی دور فن رو بالا نبرم اینقدر داغ شده که نمیتونم بهش دست بزنم! دستم میسوزه!!!
activity کجاشه؟
راهی هست بشه فهمید کدوم نرم افزار داره به cpu فشار میاره و باعث مصرف باتری میشه؟
- - - Updated - - -
OS X EL Capitan
Version: 10.11.5
دوستدار کتاببلیان
از قسمت Utilities در Applications. مثل شکل زیر:
Screen Shot 1395-03-16 at 11.45.33 PM.png
والا عجیبه چون منم آ\دیت کردم ولی هیچ مشکلی مشابه پیش نیومده. بهتره همین پروسس ها رو چک کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)