نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پر شدن بی دلیل هاست کلود لینوکس بنده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پر شدن بی دلیل هاست کلود لینوکس بنده

خدمت دوستان و اساتید سلام
    بنده از هاستی به ایران سرور irserverco.ir منتقل کردم
    هاست قبلی که حدود یک سال بودیم و پردیس هاستینگ بود کلا حدود کمتر از 2.5 گیگ فضا بود وقت انتقال حدود 40 روز پیش
    در طی این 40 روز بدون کار کردن ارشیو مطلب و بیشتر اب اپدیت انهم یک خط بدون هیچ عکس در مطالب حجم ما به 6 گیگ رسیده
    البته اینم بگم ما یک سال در پردیس هاستینگ بودیم و حداقل 6 ماه هم جای دیگه یعنی در مدت یک سال و نیم ما کلا کمتر از 2.5 گیگ فضا داشتیم که در یک سال و نیم بیشتر از 2000 مطلب کار کردیم و در این 40 روز کمتر از 100 مطلب (مطالب دقیقا عین هم با یک عمس و ... هستن)

یک عکس هم از فضای هارد میذارم ببینین
    پوشه های اصلی وردپرس حدود کمتر از 600 مگ دارن و در پوشه اصلی پابایک اچ تی ام ال من بیشترین فضا در اون دو پوشه هست و در کل پوشه هم چند فایل همش چند کیلوبایتی هست که اصلا حجمی نداره فایل مخفی هم نیست
    نمیدونم چرا اینطور شده اساتید میتونن کمک کنن

متاسفانه این اضافه شدن هارد بسیار غیر منطقی هست ب توه به تجربه کار ما در این نزدیک دو سال
    مورد بعد هیچ بکاپی در پوشه ها نیست

http://8pic.ir/images/koies2w5zhmiiglnokjp.png
    این هم عکس از فضای هارد به پایین اون و فضای پوشه ها و کل پوشه نگاه کنید

مورد بعد نمیدونم چرا امنیتور منابع در کلود لینوکس بسته هست در هاست من یعنی بعد از ده روز و ارتقای سی پی یو من توسط مدیریت بسته شد و متاسفانه با درخواستهای پیاپی باز نکینن و حتی نمیگن باز نمیکنیم
    ایا چنین چیزی معمول هست ؟

با تشکر از دوستان لطفا کمک کنید چون هزینه هارد رو گیگی 4 تومان اعلام کردن و با این هفتگی دو گیگ اضافه هارد این هزینه از خود هاست هم بیشتر میشه طی یکی دو ماه و چاره ای جز انتقال نداریم اگر موارد بالا مشکلش حل نشه
    ویرایش توسط myyor : May 27th, 2016 در ساعت 20:55
    جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...

2. # ADS

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : پر شدن بی دلیل هاست کلود لینوکس بنده

با بنده در تماس باشید لطفا
    https://telegram.me/irvsk
    راهنمایی خواهید شد
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

ممکنه ارور لاگ میسازه.
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

۹۹٪ شما در پوشه Public_html یک فایل با نام error_log میبینید.
    در این فایل خطاهای هاست شما ثبت میشود و در صورتی که بازدید و تعداد خطاها زیاد باشد این فایل حجیم میشود.
    در مرحله اول این فایل را پاک کنید و سپس سایت را رفرش کنید. مجدد میبینید این فایل ایجاد شده و چندین خط خطا در اون ظاهر شده. خطاها را ریشه یابی و رفع کنید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    با بنده در تماس باشید لطفا
    https://telegram.me/irvsk
    راهنمایی خواهید شد
    مرسی از کمکتون
    ایشون با اونکه اصلا دلیلبی نداشت اما وقت گذاشتن و کامل کمک کردن و مشکلم حل شد (اپدیت رو نمیتونستیم به علت پر شدن فضا انجام بدیم و خب چون روزانه چند ده مطلب اپدیت داشتیم بسیار ضروری بود زمان)
    در صورتی که پتیبانی هاستینگ اون روز از ساعت 3 تا 10 شب که ایشون کمک کردن بهم نبودن و فک کنم تا فرداش هم نبودن
    فقط خواستم عنوان کنم مرسی از viasky که وقت گذاشتن و بقیه که پاسخ دادن
    مشکل هم همون بود که دوستان میگفتن منتها ارور لاگ رو من یا نددم در فایل منیجر یا تصور کردم 3.9 گیگ حجم این فایل به کیلوبایت هست
    جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...

7. تعداد تشکر ها از myyor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)