سلام
من چند روز پیش سایتم دیفیس شد چند بار و بعد از اون فایل های مشکوک رو پاک کردم
ولی الان همش یه یه سری صفحات میاد توی دایرکتوری ها ، پرمیژن دایرکتوری ها 755 هست و صفحات حمله های فیشینگ هست که مرتبا بهم میل میاد و اخطار میده.
لطفا کمک کنید ، سپاس
سلام
من چند روز پیش سایتم دیفیس شد چند بار و بعد از اون فایل های مشکوک رو پاک کردم
ولی الان همش یه یه سری صفحات میاد توی دایرکتوری ها ، پرمیژن دایرکتوری ها 755 هست و صفحات حمله های فیشینگ هست که مرتبا بهم میل میاد و اخطار میده.
لطفا کمک کنید ، سپاس
نمونه صفحات رو الان پاک کردم ، بیشتر صفحات تقلبی بود که مشخصات پی پال رو می گرفت
این یک نمونه از ایمیل ها :
It appears that your website http://www.***.ir has been hacked by a fraudster. It is now hosting a phishing attack against Citibank.
Please remove the fraudulent folders/files as soon as possible and secure your website as it has been compromised.
Please note that it is possible that the fraudulent content is embedded in your website ' s legitimate files.
هاستم خارجیه ، چه چیزی بهشون بگم ؟ چون باید انگلیسی بگم یه خورده سخته
طبعا اون کارایی که شما میتونین روی سرور اختصاصی انجام بدین روی هاست های اشتراکی به کندی و یا به هیچ وجه نمیتونین انجام بدین چرا ! چونکه اختیارات محدوده
به ادمین سرور بگید احتمالا کمکتون میکنه
نيازي نيست خيلي پيچيده صحبت بشه ، يك متن ساده رو تايپ كردم :
Hi,
Recently I have received the following mail from <from>:
I have Removed all requested files but the problem is already existsIt appears that your website http://www.***.ir has been hacked by a fraudster. It is now hosting a phishing attack against Citibank.
Please remove the fraudulent folders/files as soon as possible and secure your website as it has been compromised.
Please note that it is possible that the fraudulent content is embedded in your website ' s legitimate files
I would be grateful if you check it.
مرسی مترجم آنلاین ( hello ) !
میدونم این پست به این تاپیک ربطی نداره ، اما یک سوال :
من چند ماه است میخوام تو سایت cpanel.net ثبت نام کنم . اما این سوالات امنیتی ( ضد اسپم ) که میپرسه خیلی سخت هست !!!! ( سوالات کنکوری والا)
هرچی میندازم تو مترجم گوگل ترجمه می کنم ، جوابش رو به فارسی میتونم پیدا کنم ، اما انگلیسی نه !
مثلا میپرسه ، کلمه ای است که آخره آن نام یکی از برندهای تولید ماشین هست !
از کجا میشه جواب همه این کلمه ها رو پیدا کرد ؟
با تشکر فراوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)