-
April 16th, 2016, 20:10
مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)
سلام دوستان. من کار فروش و طراحی سایت انجام میدم و الان یه هاست نامحدود (حجم/ترافیک/دیتابیس/اددان دامنه) از سایت سرورپارس گرفتم سالیانه 140 تومن ... تمام سایت هایی هم که میسازم و میفروشم روی همین هاست سوار می کنم ... ینی الان نزدیک به 10 سایت هست که اطلاعاتشون روی همین هاست وجود داره و دامنه هاشون به صورت اددان دامنه به این هاست متصل شده !!!
جدیدا اما اتفاقات عجیبی داره میفته توی هاست ... از خراب شدن خود به خودی وردپرس سایت ها، یا قالبشون که به صورت خودکار یهو صفحه سفید میشد سایت و با آپلود مجدد قالب یا فایل های وردپرس درست میشد گرفته تا اضافه شدن ادمین های اضافه در پنل وردپرس سایت ها با دسترسی مدیریت کل که من اینکارو نکردم و خود به خود اضافه شده ...
اخرین اتفاقی هم که دیدم ساخته شدن یه سری فایل زیپ و فولدر در پوشه ی سایت ها هست با اسم های عجیب غریب مثه فایل های زیر به سایت اضافه میشه :
index9.php
index8.php
autoconf.php
update-class.php
که اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه پوشه ها و فایل های زیپ با اسم های عجیب میشید :

.
.
.
مشکلات به قدری زیاد شده که من واقعا شک دارم ایراد از فایل های من باشه .. هردفه مشکلات رو حل میکنم مجددا تکرار میشن و هرچند ماه هم یه چیز جدید بهشون اضافه میشه مثه همین عکس بالا !!! پشتیبانیشون هم که ماشالله در حد شموشک نوشهره و هرچی بهشون میگی اقا سایت چرا اینجوریه فقط میگه شما مورد نفوذ هکر قرار گرفتید برین با یه کارشناس امنیتی مشورت کنید ما مشاوره امنیتی نمیدهیم . در حالی که یکی نیست بگه اقا مگه هاستی که قوی و امن باشه به این راحتی مورد نفوذ قرار میگیره؟ دیگه فایل های فیک و هک نصب نکردم روی سایت که همین افزونه های رایج بوده ! قالب ها هم که همشون اختصاصی
خلاصه میخوام فورا هاستم رو عوض کنم اما جای دیگه ای که مطمئن باشه پیدا نکردم میخواستم از شماها مشورت بگیرم .
دنبال هاستی هستم با این شرایط :
1. معتبر باشه، ازین تازه کارا نباشه که یهو 6 ماه دیگه جمع نکنه بره و من بمونم روو هوا
2. اددان دامنه و دیتابیس نامحدود داشته باشه یا حداقل 10 تارو داشته باشه
3. حجم سایت نامحدود باشه (فقط برای سایت، نه فایل و دانلود) یا حداقل 1 2 گیگ باشه
4. هاست ایران باشه
5. رنج قیمیتی در حد همین 140 در سال باشه حالا یه کم بالا یا پایین تر
دوستان ممنون میشم کمکم کنید. معتبر بودن سایت خیلی برام مهمه
.
.
.
-
April 16th, 2016 20:10
# ADS
-
April 16th, 2016, 20:14
پاسخ : مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)
سلام
بزرگترین اشتباه شما همین است
وقتی ادان دامین میکنید کاربر با اپلود کردن یک شل در یکی از سایت ها میتواند به 10 سایت دیگر دسترسی داشته باشد.
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Ww
w.STYleFa.iR
-
-
April 16th, 2016, 20:24
-
-
April 16th, 2016, 20:28
پاسخ : مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)
نمایندگی هاستینگ تهیه کنید
و برای هر کدام از سایت ها خودتان یک هاست بسازید.
اگر میخواید نمایندگی هاست تهیه کنید با بنده در ارتباط باشید.
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Ww
w.STYleFa.iR
-
-
April 16th, 2016, 20:28
عضو دائم
-
-
April 16th, 2016, 20:31

نوشته اصلی توسط
OmidX
الان از ماهی ۵۰۰۰ تومن هاست لینوکس هست ، یعنی این مبلغ برای شما زیاد هست ؟؟؟ !!!
حجم نامحدود چرا ؟ (هرچند ک هنوز هارد نامحدود اختراع نشده) وقتی فایل های شما ۲ گیگ ه ، خب یک هاست ۳ گیگ بگیرید ، کافی هست.
اخه قراردادم باهاشون به اسم هاست ایران هست! هاست های ایران هم از 20 تومن سالانه پیدا میشه ( با توجه به حجم حداقل 150 مگابایتی برای هر سایت) .. یهو بخوام همرو جایگزین کنم یه کم سنگین میشه ... اما اگر اینطور پیش بره ناچارم که همین کارو کنم و یکی یکی سایت ها رو منتقل کنم چون نمیدونستم اددان دامنه انقد میتونه اسیب بزنه
-
-
April 16th, 2016, 20:31
سلام
در صورتی که تمایل دارید در ارتباط باشید
نمایندگی هاست بهتون میدیم+انتقال سایت ها رایگان
اول تست کنید بعد خرید کنید
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
April 16th, 2016, 20:33
با سلام.
پیشنهاد تهیه نمایندگی به شما می دهیم.
سرویس زیر مناسب شماست:
http://yasit.ir/reseller-webhosting/...%84%DB%8C.html
در صورت نیاز به سوال یا مشاوره می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در امضا تماس بگیرید.
موفق و پیروز.
-
-
April 16th, 2016, 20:33

نوشته اصلی توسط
rojhanweb
سلام دوستان. من کار فروش و طراحی سایت انجام میدم و الان یه هاست نامحدود (حجم/ترافیک/دیتابیس/اددان دامنه) از سایت سرورپارس گرفتم سالیانه 140 تومن ... تمام سایت هایی هم که میسازم و میفروشم روی همین هاست سوار می کنم ... ینی الان نزدیک به 10 سایت هست که اطلاعاتشون روی همین هاست وجود داره و دامنه هاشون به صورت اددان دامنه به این هاست متصل شده !!!
جدیدا اما اتفاقات عجیبی داره میفته توی هاست ... از خراب شدن خود به خودی وردپرس سایت ها، یا قالبشون که به صورت خودکار یهو صفحه سفید میشد سایت و با آپلود مجدد قالب یا فایل های وردپرس درست میشد گرفته تا اضافه شدن ادمین های اضافه در پنل وردپرس سایت ها با دسترسی مدیریت کل که من اینکارو نکردم و خود به خود اضافه شده ...
اخرین اتفاقی هم که دیدم ساخته شدن یه سری فایل زیپ و فولدر در پوشه ی سایت ها هست با اسم های عجیب غریب مثه فایل های زیر به سایت اضافه میشه :
index9.php
index8.php
autoconf.php
update-class.php
که اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه پوشه ها و فایل های زیپ با اسم های عجیب میشید :
.
.
.
مشکلات به قدری زیاد شده که من واقعا شک دارم ایراد از فایل های من باشه .. هردفه مشکلات رو حل میکنم مجددا تکرار میشن و هرچند ماه هم یه چیز جدید بهشون اضافه میشه مثه همین عکس بالا !!! پشتیبانیشون هم که ماشالله در حد شموشک نوشهره و هرچی بهشون میگی اقا سایت چرا اینجوریه فقط میگه شما مورد نفوذ هکر قرار گرفتید برین با یه کارشناس امنیتی مشورت کنید ما مشاوره امنیتی نمیدهیم . در حالی که یکی نیست بگه اقا مگه هاستی که قوی و امن باشه به این راحتی مورد نفوذ قرار میگیره؟ دیگه فایل های فیک و هک نصب نکردم روی سایت که همین افزونه های رایج بوده ! قالب ها هم که همشون اختصاصی
خلاصه میخوام فورا هاستم رو عوض کنم اما جای دیگه ای که مطمئن باشه پیدا نکردم میخواستم از شماها مشورت بگیرم .
دنبال هاستی هستم با این شرایط :
1. معتبر باشه، ازین تازه کارا نباشه که یهو 6 ماه دیگه جمع نکنه بره و من بمونم روو هوا
2. اددان دامنه و دیتابیس نامحدود داشته باشه یا حداقل 10 تارو داشته باشه
3. حجم سایت نامحدود باشه (فقط برای سایت، نه فایل و دانلود) یا حداقل 1 2 گیگ باشه
4. هاست ایران باشه
5. رنج قیمیتی در حد همین 140 در سال باشه حالا یه کم بالا یا پایین تر
دوستان ممنون میشم کمکم کنید. معتبر بودن سایت خیلی برام مهمه
.
.
.
دوست عزیز با بنده در ارتباط باشید
راهای ارتباطی در امضا درج شده
امیدوارم بتونم کمکتون کنم
موفق باشید
-
-
April 16th, 2016, 21:26
با سلام
من میتونم براتون این مشکل رو رفع کنم
با ما در تماس باشید
09363424420
-