صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

سلام دوستان. من کار فروش و طراحی سایت انجام میدم و الان یه هاست نامحدود (حجم/ترافیک/دیتابیس/اددان دامنه) از سایت سرورپارس گرفتم سالیانه 140 تومن ... تمام سایت هایی هم که میسازم و میفروشم روی همین هاست سوار می کنم ... ینی الان نزدیک به 10 سایت هست که اطلاعاتشون روی همین هاست وجود داره و دامنه هاشون به صورت اددان دامنه به این هاست متصل شده !!!

جدیدا اما اتفاقات عجیبی داره میفته توی هاست ... از خراب شدن خود به خودی وردپرس سایت ها، یا قالبشون که به صورت خودکار یهو صفحه سفید میشد سایت و با آپلود مجدد قالب یا فایل های وردپرس درست میشد گرفته تا اضافه شدن ادمین های اضافه در پنل وردپرس سایت ها با دسترسی مدیریت کل که من اینکارو نکردم و خود به خود اضافه شده ...

اخرین اتفاقی هم که دیدم ساخته شدن یه سری فایل زیپ و فولدر در پوشه ی سایت ها هست با اسم های عجیب غریب مثه فایل های زیر به سایت اضافه میشه :

index9.php
    index8.php
    autoconf.php
    update-class.php

که اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه پوشه ها و فایل های زیپ با اسم های عجیب میشید :

.
    .
    .
    مشکلات به قدری زیاد شده که من واقعا شک دارم ایراد از فایل های من باشه .. هردفه مشکلات رو حل میکنم مجددا تکرار میشن و هرچند ماه هم یه چیز جدید بهشون اضافه میشه مثه همین عکس بالا !!! پشتیبانیشون هم که ماشالله در حد شموشک نوشهره و هرچی بهشون میگی اقا سایت چرا اینجوریه فقط میگه شما مورد نفوذ هکر قرار گرفتید برین با یه کارشناس امنیتی مشورت کنید ما مشاوره امنیتی نمیدهیم . در حالی که یکی نیست بگه اقا مگه هاستی که قوی و امن باشه به این راحتی مورد نفوذ قرار میگیره؟ دیگه فایل های فیک و هک نصب نکردم روی سایت که همین افزونه های رایج بوده ! قالب ها هم که همشون اختصاصی

خلاصه میخوام فورا هاستم رو عوض کنم اما جای دیگه ای که مطمئن باشه پیدا نکردم میخواستم از شماها مشورت بگیرم .

دنبال هاستی هستم با این شرایط :

1. معتبر باشه، ازین تازه کارا نباشه که یهو 6 ماه دیگه جمع نکنه بره و من بمونم روو هوا
    2. اددان دامنه و دیتابیس نامحدود داشته باشه یا حداقل 10 تارو داشته باشه
    3. حجم سایت نامحدود باشه (فقط برای سایت، نه فایل و دانلود) یا حداقل 1 2 گیگ باشه
    4. هاست ایران باشه
    5. رنج قیمیتی در حد همین 140 در سال باشه حالا یه کم بالا یا پایین تر

دوستان ممنون میشم کمکم کنید. معتبر بودن سایت خیلی برام مهمه
    .
    .
    .
  2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    272
    تشکر تشکر شده 
    278
    تشکر شده در
    184 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

سلام

بزرگترین اشتباه شما همین است

وقتی ادان دامین میکنید کاربر با اپلود کردن یک شل در یکی از سایت ها میتواند به 10 سایت دیگر دسترسی داشته باشد.
    Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در

پیش فرض پاسخ : مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

نقل قول نوشته اصلی توسط Santourio نمایش پست ها
    سلام

بزرگترین اشتباه شما همین است

وقتی ادان دامین میکنید کاربر با اپلود کردن یک شل در یکی از سایت ها میتواند به 10 سایت دیگر دسترسی داشته باشد.
    خب پس پیشنهاد میدین چیکار کنم؟ اگه بخوام برای هر سایت یه هاست جداگونه بخرم هم خیلی گرون میشه مجبورم قیمت فروش رو ببرم بالاتر که اونجوری هم هرکسی راضی نمیشه به خرید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    272
    تشکر تشکر شده 
    278
    تشکر شده در
    184 پست

نمایندگی هاستینگ تهیه کنید

و برای هر کدام از سایت ها خودتان یک هاست بسازید.

اگر میخواید نمایندگی هاست تهیه کنید با بنده در ارتباط باشید.
    Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rojhanweb نمایش پست ها
    خب پس پیشنهاد میدین چیکار کنم؟ اگه بخوام برای هر سایت یه هاست جداگونه بخرم هم خیلی گرون میشه مجبورم قیمت فروش رو ببرم بالاتر که اونجوری هم هرکسی راضی نمیشه به خرید
    الان از ماهی ۵۰۰۰ تومن هاست لینوکس هست ، یعنی این مبلغ برای شما زیاد هست ؟؟؟ !!!

حجم نامحدود چرا ؟ (هرچند ک هنوز هارد نامحدود اختراع نشده) وقتی فایل های شما ۲ گیگ ه ، خب یک هاست ۳ گیگ بگیرید ، کافی هست.
    ...Zzzz...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    الان از ماهی ۵۰۰۰ تومن هاست لینوکس هست ، یعنی این مبلغ برای شما زیاد هست ؟؟؟ !!!

حجم نامحدود چرا ؟ (هرچند ک هنوز هارد نامحدود اختراع نشده) وقتی فایل های شما ۲ گیگ ه ، خب یک هاست ۳ گیگ بگیرید ، کافی هست.
    اخه قراردادم باهاشون به اسم هاست ایران هست! هاست های ایران هم از 20 تومن سالانه پیدا میشه ( با توجه به حجم حداقل 150 مگابایتی برای هر سایت) .. یهو بخوام همرو جایگزین کنم یه کم سنگین میشه ... اما اگر اینطور پیش بره ناچارم که همین کارو کنم و یکی یکی سایت ها رو منتقل کنم چون نمیدونستم اددان دامنه انقد میتونه اسیب بزنه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

سلام

در صورتی که تمایل دارید در ارتباط باشید

نمایندگی هاست بهتون میدیم+انتقال سایت ها رایگان

اول تست کنید بعد خرید کنید
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

با سلام.

پیشنهاد تهیه نمایندگی به شما می دهیم.

سرویس زیر مناسب شماست:

http://yasit.ir/reseller-webhosting/...%84%DB%8C.html

در صورت نیاز به سوال یا مشاوره می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در امضا تماس بگیرید.

موفق و پیروز.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    79 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rojhanweb نمایش پست ها
    سلام دوستان. من کار فروش و طراحی سایت انجام میدم و الان یه هاست نامحدود (حجم/ترافیک/دیتابیس/اددان دامنه) از سایت سرورپارس گرفتم سالیانه 140 تومن ... تمام سایت هایی هم که میسازم و میفروشم روی همین هاست سوار می کنم ... ینی الان نزدیک به 10 سایت هست که اطلاعاتشون روی همین هاست وجود داره و دامنه هاشون به صورت اددان دامنه به این هاست متصل شده !!!

جدیدا اما اتفاقات عجیبی داره میفته توی هاست ... از خراب شدن خود به خودی وردپرس سایت ها، یا قالبشون که به صورت خودکار یهو صفحه سفید میشد سایت و با آپلود مجدد قالب یا فایل های وردپرس درست میشد گرفته تا اضافه شدن ادمین های اضافه در پنل وردپرس سایت ها با دسترسی مدیریت کل که من اینکارو نکردم و خود به خود اضافه شده ...

اخرین اتفاقی هم که دیدم ساخته شدن یه سری فایل زیپ و فولدر در پوشه ی سایت ها هست با اسم های عجیب غریب مثه فایل های زیر به سایت اضافه میشه :

index9.php
    index8.php
    autoconf.php
    update-class.php

که اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه پوشه ها و فایل های زیپ با اسم های عجیب میشید :

.
    .
    .
    مشکلات به قدری زیاد شده که من واقعا شک دارم ایراد از فایل های من باشه .. هردفه مشکلات رو حل میکنم مجددا تکرار میشن و هرچند ماه هم یه چیز جدید بهشون اضافه میشه مثه همین عکس بالا !!! پشتیبانیشون هم که ماشالله در حد شموشک نوشهره و هرچی بهشون میگی اقا سایت چرا اینجوریه فقط میگه شما مورد نفوذ هکر قرار گرفتید برین با یه کارشناس امنیتی مشورت کنید ما مشاوره امنیتی نمیدهیم . در حالی که یکی نیست بگه اقا مگه هاستی که قوی و امن باشه به این راحتی مورد نفوذ قرار میگیره؟ دیگه فایل های فیک و هک نصب نکردم روی سایت که همین افزونه های رایج بوده ! قالب ها هم که همشون اختصاصی

خلاصه میخوام فورا هاستم رو عوض کنم اما جای دیگه ای که مطمئن باشه پیدا نکردم میخواستم از شماها مشورت بگیرم .

دنبال هاستی هستم با این شرایط :

1. معتبر باشه، ازین تازه کارا نباشه که یهو 6 ماه دیگه جمع نکنه بره و من بمونم روو هوا
    2. اددان دامنه و دیتابیس نامحدود داشته باشه یا حداقل 10 تارو داشته باشه
    3. حجم سایت نامحدود باشه (فقط برای سایت، نه فایل و دانلود) یا حداقل 1 2 گیگ باشه
    4. هاست ایران باشه
    5. رنج قیمیتی در حد همین 140 در سال باشه حالا یه کم بالا یا پایین تر

دوستان ممنون میشم کمکم کنید. معتبر بودن سایت خیلی برام مهمه
    .
    .
    .

دوست عزیز با بنده در ارتباط باشید

راهای ارتباطی در امضا درج شده

امیدوارم بتونم کمکتون کنم

موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    20 پست

با سلام

من میتونم براتون این مشکل رو رفع کنم

با ما در تماس باشید
    09363424420

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)