-
April 13th, 2016, 21:28
ماینینگ تمامی پول ها بدون نیاز به سخت افزار و آنلاین ماندن !! (رایگان و معتبر)
سلام مجدد خدمت دوستان
عزیزانی که واژه ماینینگ رو آشنایی دارن میدونن الان خیلی سخته بخوان بیت کویین ماینینگ کنن ...
من سایتی رو پیدا کردم که بهتون 1500 داگ کویین برای شروع میده که میتونید این مقدار رو سرمایه گذاری کنید داخلش تا یواش یواش بعد از یه مدتی به مقداری سود قابل قبول برسید ...
این نکته رو هم اعلام کنم که میتونید توی سایت سرمایه گذاری کنید و سریع تر به پول برسید اما پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از اسکم شدن زیاد پپول نریزید ...
نکته دوم این که مستقیم بیت کویین خارج نکنید چون زمان زیادی میکشه تا به نتیجه برسید برای هیمن ارز هایی مثل DogeCOin رو استخراج کنید ...
لینک سایت مقصد : http://1o2.ir/68pen
آموزش :
بعد از عضویت وارد سایت شوید و از سمت چپ صفحه روی شکل زیر کلیک کنید ...
http://up.vbiran.ir/uploads/22833146056746518786_1.png
سپس تمامی موجودیتون رو به CLD تبدیل کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/1413146056747820670_2.png
سپس به صفحه اول برگردید و ارز مورد نظر را Start کنید بعد از حدود 1 دقیقه استخراج شروع میشود ...
اگه از بالای صفحه بر روی نوار Reinvest کلیک کنید و روی 100 درصد قرارش بدید کل درامد شما بلا فاصله به قدرت استخراج تبدیل میشه و سرعتتون بالاتر میره (پیشنهاد میکنم انجام بدید)
سوالی بود در خدمت هستم ...
سایت کاملا تست شده و مشکلی نداره ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016 21:28
# ADS
-
April 14th, 2016, 20:04
عضو انجمن
پاسخ : ماینینگ تمامی پول ها بدون نیاز به سخت افزار و آنلاین ماندن !! (رایگان و معتبر)
چند سوال
به نظر سرعت کسب بیت کوین خیلی خیلی خیلی پایین هست چون ساعت ها است که ارقام روی 0.00000000 btc هست
فقط یک ماینینگ رو باید زد یا میشه همه واحد های پولی رو استارت کرد؟
به نظر کمی مشکوک میاد چون هیچ ایمیل وریفای ارسال نمیشه !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
April 14th, 2016, 23:06
پاسخ : ماینینگ تمامی پول ها بدون نیاز به سخت افزار و آنلاین ماندن !! (رایگان و معتبر)
فقط یک پول رو میشه قرار داد ...
بله الان برای استخراج یک بیت کویین باید سرعتی معادل 86240000000 ترا بایت در ثانیه داشته باشید !!
اگه قصدتون سرمایه گذاری برای کسب سریع تر هست میتونم سایت معروف و همچنین معتبری رو معرفی کنم ...
-
-
April 15th, 2016, 09:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
فقط یک پول رو میشه قرار داد ... بله الان برای استخراج یک بیت کویین باید سرعتی معادل 86240000000 ترا بایت در ثانیه داشته باشید !! اگه قصدتون سرمایه گذاری برای کسب سریع تر هست میتونم سایت معروف و همچنین معتبری رو معرفی کنم ...
این cldmine درآمد حاصله رو کجا نشون میده ؟ امکانش هست تصویری نشون بدید ؟
-
-
April 15th, 2016, 10:12

نوشته اصلی توسط
dertgtr
این cldmine درآمد حاصله رو کجا نشون میده ؟ امکانش هست تصویری نشون بدید ؟
-
-
April 15th, 2016, 10:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منظور از
Power: 0.50171786 CLD
Price: 0.68$
چی هست ؟ البته این در مورد اکانت من هست در مورد اکانت شما Power: 0.51200508 CLD هست
من روی 50 درصد که میزارم هر دو قسمت BTC/H: 0.00000030 BTC و $/BTC: 420.73597476 $ سبز رنگ میشه ولی در صد درصد فقط BTC/H سبز رنگ هست . به نظر شما 50 درصد بهتر نیست؟
درضمن من بیت کویین رو ران کردم شما داگ کویین رو . اگر داک کویین رو ران می کردم بهتر بود؟
ویرایش توسط dertgtr : April 15th, 2016 در ساعت 10:36
-
-
April 15th, 2016, 11:51

نوشته اصلی توسط
dertgtr
منظور از
Power: 0.50171786 CLD
Price: 0.68$
چی هست ؟ البته این در مورد اکانت من هست در مورد اکانت شما Power: 0.51200508 CLD هست
من روی 50 درصد که میزارم هر دو قسمت BTC/H: 0.00000030 BTC و $/BTC: 420.73597476 $ سبز رنگ میشه ولی در صد درصد فقط BTC/H سبز رنگ هست . به نظر شما 50 درصد بهتر نیست؟
درضمن من بیت کویین رو ران کردم شما داگ کویین رو . اگر داک کویین رو ران می کردم بهتر بود؟
پاور میزان قدرت اسخراج شما
پریس میزان سرمایه گذاری شما
روی 50 درصد که میزارید یعنی نصف پول رو ذخیره و نصف اون رو به قدرت اضافه کنه ...
بیت کویین سخت تر از داج کویین به دست میاد بهتره داج رو انتخواب کنید ....
-
-
April 15th, 2016, 12:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
پاور میزان قدرت اسخراج شما
پریس میزان سرمایه گذاری شما
روی 50 درصد که میزارید یعنی نصف پول رو ذخیره و نصف اون رو به قدرت اضافه کنه ...
بیت کویین سخت تر از داج کویین به دست میاد بهتره داج رو انتخواب کنید ....
روی 100 درصد بزارم بهتره ؟ تو تصویری که شما گذاشتید روی صفر درصد هست
به نظرتون اگر با ای پی های مختلف با ریفر خودمون ثبت نام کنیم مولتی دوباره ثبت نام کنیم متوجه میشه ؟ :دی
-
-
April 15th, 2016, 13:57

نوشته اصلی توسط
dertgtr
روی 100 درصد بزارم بهتره ؟ تو تصویری که شما گذاشتید روی صفر درصد هست
به نظرتون اگر با ای پی های مختلف با ریفر خودمون ثبت نام کنیم مولتی دوباره ثبت نام کنیم متوجه میشه ؟ :دی
روی 100 بزاری مستقیم به قدرت اضافه میکنه .. من برای مدیریت بهتر روی 0 قرار دادم که خودم دستی مدیریت کنم ...
فایده نداره تا وقتی زیر مجموعه نقدی چیزی به سایت واریز نکنه چیزی بهتون نمیده ... تست کردم
-
-
April 18th, 2016, 19:16
عضو انجمن
نحوه خروجی گرفتن رو آموزش میدید ؟ حداقل فکر کنم 50 داگ کویین هست درسته ؟
-