-
October 27th, 2010, 12:32
هاست رایگان سی پنل
با سلام خدمت کلیه کاربران وب هاستینگ تالک
همون جوری که مطلع هستین هاست های رایگانی که توی ایران ارائه میشه از کیفیت پایینی برخوردار هستند.مثلا توی هاست هایی مانند گیگفا و ... که قبلا خود ما هم از این هاست ها به ملت ارائه میدادیم بسیاری از امکاناتی که یه هاست باید داشته باشه رو ندارن.به همین دلیل به فکر راه اندازی هاستینگ رایگان سی پنل افتادم.الان من 100 گیگ فضا و 1500 گیگ پهنای ماهانه دارم که به صورت یک ساله خریداری کردم.حالا می خواستم نظرات شما دوستان رو بپرسم که چه امکاناتی به کاربران بدم؟مثلا چقدر فضا بدم و چقدر پهنای باند ماهیانه و چقدر اف تی پی و ...؟در ضمن هیچ محدودیتی در سی پنل قائل نخواهم شد.محدودیت ما فقط در تعداد دامین،بانک اطلاعاتی،فضا و پهنای باند خواهد بود.توی بعضی از هاستینگ های رایگان سی پنل میان مثلا کرون جبز رو دوبار در هاست اجازه میدن روزانه یا اینکه ایمیل های ارسالی رو به تاخیر میندازن و خیلی کارای دیگه.ما اصلا چنین محدودیت هایی رو ایجاد نمی کنیم و کلا همه امکانات سی پنل رو فعال خواهیم گذاشت.
از کلیه دوستان می خوام تا نظرات خود را توی همین تاپیک اعلام کنند تا به یه نتیجه خوب برسیم.
با تشکر
-
-
October 27th, 2010 12:32
# ADS
-
October 27th, 2010, 12:39
پاسخ : هاست رایگان سی پنل
شما ابتدا بفرماييد سرور مجازي داريد يا ريسلر؟
از كدام ديتاسنتر و ...
چون هر شركت و ديتاسنتري قوانين و حساسيتهاي خاص خودش رو داره
-
-
October 27th, 2010, 12:41
عضو دائم
اگه سرور دارید که هیچ اختیار هر چیزی رو داری و بسته به سیاست های دلخواهت می تونی سرویس بدی.
ولی اگه ریسلر 100 گیگ سالانه 50 دلاری خریدی مطمئن باش که دست کمی از هاست رایگان نداره!
به محض اینکه 4 تا یوزر آنلاین یه سایت داشته باشه ساسپند می کننش و شما شرمنده مشتری هات می شی.
شما هم دستت از همه جا کوتاهه و حتی شاید بک آپ هم نتونی از ادمین سرور بگیری پس بهتره که ... .
-
-
October 27th, 2010, 12:50
سلام
من ریسلر دارم و 700 دلار به صورت سالانه خریدم.در ضمن از بایت هاست که سرورهاش رو از xlhost میگیره تهیه کردم.در ضمن اگه 400 دلار روش بزارم می تونم سرور اختصاصی هم بگیرم.هزینه سرور اختصاصی با فضای 80 گیگ و پهنای 1000 گیگ سالانه 1100 دلار هست.در کل مشکلی نیست.فقط می خوام نظرات شما رو در مورد محدودیت ها بدونم.
با تشکر
-
-
October 27th, 2010, 13:04

نوشته اصلی توسط
yasgig
سلام
من ریسلر دارم و 700 دلار به صورت سالانه خریدم.در ضمن از بایت هاست که سرورهاش رو از xlhost میگیره تهیه کردم.در ضمن اگه 400 دلار روش بزارم می تونم سرور اختصاصی هم بگیرم.هزینه سرور اختصاصی با فضای 80 گیگ و پهنای 1000 گیگ سالانه 1100 دلار هست.در کل مشکلی نیست.فقط می خوام نظرات شما رو در مورد محدودیت ها بدونم.
با تشکر
روي آپلود فايلها تعداد ديتابيس ها اف تي پي ها و ... محدوديت بزاريد.. گذشته از اين مسائل هاست رايگان مثل موش آزمايشگاهي ميمونه . طرف ميخواد شلر امتحان كنه مياد رو هاست شما تست ميكنه چون دمه دستشه .. ايميل ميخواد بزنه مياد رو سرور شما ميفرسته و ... بايد فكر همه جاشو بكنيد به هر حال
-
-
October 27th, 2010, 13:52
قبل از هر اقدامی به فکر امنیت سرور باشید ، هاست های رایگان به قول دوستمون موش آزمایشگاهین
-
-
October 27th, 2010, 14:01
قبل از هر اقدامی به فکر امنیت سرور باشید ، هاست های رایگان به قول دوستمون موش آزمایشگاهین
مگه توی ریسلر امنیت دسته منه و می تونم کاری کنم؟در ضمن بایت هاست امنیتش بالاست.اینو یکی از دوستام که قبلا می خواست سایت منو هک کنه بهم گفت.
هاست رايگان مثل موش آزمايشگاهي ميمونه . طرف ميخواد شلر امتحان كنه مياد رو هاست شما تست ميكنه چون دمه دستشه .. ايميل ميخواد بزنه مياد رو سرور شما ميفرسته و ...
چجوری می تونم این محدودیت هارو ایجاد کنم؟
در ضمن 100 مگ فضا با 1 گیگ پهنا خوبه؟
ویرایش توسط yasgig : October 27th, 2010 در ساعت 14:04
-
-
October 27th, 2010, 14:27
شما توي پكيجايي كه درست ميكنيد اين محدوديتها رو قرار ميدين.
-
-
October 27th, 2010, 14:36
این ریسلر shell access رو به خودم هم نمیده چه برسه به کاربر.100 مگ فضا میدم با یک گیگ پهنای ماهانه.
شما توي پكيجايي كه درست ميكنيد اين محدوديتها رو قرار ميدين.
از طریق Feature Manager باید این محدودیت ها اعمال بشه دیگه.درسته؟میشه بگین چه پارامترهایی رو غیر فعال کنم تا نه سیخ بسوزه و نه کباب؟یه جوری باشه که کاربر پسند باشه.
-
-
October 27th, 2010, 14:50
عضو دائم
چون شما ریسلر هستید عملا هیچ محدودیتی در عملکرد کلی سرور نمی تونید.
مگر در تعداد ایمیل و اف تی پی و دیتابیس و ... .
در رابطه با امنیت بایت هاست اگه مطمئنی تو همین فروم یه اکسس بده به یه هکر تا سرور رو پایین بیاره پایین تا از این فکرا نکنی
-