با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
لطفا تا اخر بخوانید مطمئن باشید مفید است
امروز بنده قصد دارم یک نکته را گوش زد کنم البته خطاب بنده بیشتر مدیر های هاستینگ مبتدی می باشد.
پس شروع کنیم:
متاسفانه افرادی که به اصطلاح خودشان زرنگ هستند و هیچ وقت دم به تله نمی دهند با این ترفند به منافعی که در افکارشان با پرداخت مبلغی امکان تحقق آن است به صورت رایگان و به آن می رسند متاسفانه این افراد که کارشان ***ی مجازی است بسیار زیاد شده اند به طوری که اگر میانگین بگیریم از هر 100نفر 4 الی 6 نفر این شخصیت را دارند حالا بریم سراغ روشهایشان:
آنها ابتدا با مشخصات جعلی یا واقعی در سایت هاستینگ عضو می شوند و محصولی که پس از ثبت کامل دیگر مدیر نمی تواند آن را ترمیت یا ساسپند کند(مثلا دامنه ، فروش فایل و...)سفارش می دهند و مبلغ آن را پرداخت نمی کنند و با تیکتی اقدام به درخواست تایید آن می کنند و می گویند حتما آن را در فلان روز پرداخت می کنم و الان هیچ پولی در حسابم نیست و کارم گیره توروخدا کمکم کنید و چند ترفند برای اعتماد سازی انجام می دهند و به هدفشان دست می یابند مثلا اگر محصول مورد نظر دامنه باشد اقدام به انتقال آن می کنند و هیچ پولی را در فلان روز پرداخت نمی کنند من خودمطی 3 سال فعالیت در زمینه هاستینگ با چنین افرادی برخورد داشتم و خوشبختانه اهداف شومشان را تشخیص داده ام ولی متاسفانه همین چند روز پیش به دلیل اعتماد قبلی به طرف قربانی این کار شدم که متاسفانه طرف اقدام به ثبت دامنه.comکرد آن شخص که امید پور نظر (omidpournazar@gmail.com)با دامنه ***ی omidpournazar.com پس تایید دامنه آن را به شرکت دیگر انتقال و هیچ مبلغی پرداخت نکردند که البته در حال پیگیری قانونی آن هستیم.
نصیحت آخر بنده به دوستان به عنوان همکار:
دنیای مجازی دنیاییست که فقط صدای طرف شنیده می شود نه چهره و باطن حقیقی پس به هر شخص اعتماد نکنید.
در پناه حــــق