سلام خدمت بچه های گل و کاردرست . دوستان یکی از سایت های من مرتبا در حال پر شدن فضا هست. فضای هاست 250 مگابایته و هردفه به یه علت فضا پر میشه و حجم اشغال شده رو که نگاه کنی مثلا زده 280 مگ ینی از کل هاستم هم بیشتر... این موضوع دفه ی اول به دلیل یه تک فایل حجیم توی پوشه ی pomo در wp-include رخ داد و ایندفه به خاطر پوشه ی Maildr که متاسفانه این سری آسیب زده بود این پر شدن فضا به هاست و باعث حذف چند فایل از هسته ی وردپرس در include شده بود و کل سایت از ریشه صفحه سفید میداد که خوشبختانه دوستان پشتیبانی هاست کمک کردن اکی شد ...
منتها دیگه خیلی دارم احساس خطر میکنم اگه قرار باشه هردفه اینجوری مشکل درست شه که نمیشه، الان توی دو ماه این دومین باره که چنین مشکلی پیش میاد پس قطعا یه مشکلی ویروسی باگی چیزی این وسط داره باعث چنین مشکلاتی میشه درسته؟ سایت حدودا یک سال و نیمه که راه افتاده و توی این دو ماه دو مرتبه فضای هاست پره پر شده . تغییری هم توی تم یا پلاگین ها ندادم هرچی هست من ازش بی خبرم که چرا دو ماهه که شروع شده .. یا شادیدم اصلا اتفاقی باشه نمیدونم ...
خلاصه اینکه راهی نیست که از ساخت چنین فایل های بیخودی جلوگیری کرد؟ یا اصلا راهی نیست که مشخص کنیم که اقاجان فضای هاست به جای 250، از 220 بیشتر پر نشه که حتی اگرم چنین مشکلی پیش اومد حداکثر فضا 220 باشه برای هاست و مشکل بالا نیومدن سایت یا اسیب دیدن فایل ها به خاطر پر شدن هاست اتفاق نیفته