-
March 19th, 2016, 20:51
مشکل بالای load avarage
سلام لطفا کمکم کنید بدجوری هنگ کردم
سایتم 2 روز شده به شدت کنده، دیگه بعضی از قسمت های سایت لود نمیشه
روی کلود فلر بودم لود همیشه زیر 1 بود ، امروز از کلود خارج شدم لود همش بالای 1 هست و تا 4 هم رفته
جالبیش اینجاست فقط خودم توی سایت هستم کسی دیگه ای نیست ، فقط یک نفر بازدید کننده داره
قدیم اینجوری نبود وارد سایت میشد سریع میاورد بالا ، ولی الان همیش توی کروم میگه در حال لود هست و از اونوردم لود سرور میره بالانه
چیزی نصب نکردم نه کاریش کردم ، چند روز پیش خوب بود 2 روزه اینجوری شده
نمیدونم مشکل چیه
مشخصات:centos
cpu 1 core
ram 1 gig
مثلا قدیم وارد سایت میشدم توی مانیتور میگفت که سی پی یو رفته روی 98 % مثلا ، ولی تا 1-2 ثانیه بیشتر طول نمیکشید میومد پایین
ولی الان نزدیک به 20 ثانیه روی 60 تا 90 % میمونه ، تا سایت کامل بیاد بالا
چیکار کنم به نظرتون ؟
اگر میگید کانفیگ بد انجام شده ، خب تا چند روز پیش خوب بوده ، و 6 ماه هست مشکلی نداشته تاحالا، دقیقا 2 روزه اینجور شده
- - - Updated - - -
الان تست کردم خیلی عجیبه
با کروم خیلی طول میکشه تا کامل بیاد بالا ، و کروم هی میگه در حال لود و کامل نیومده بالا (همین مساله باعث میشه لود بره تا 2 خودمم تنها هستم بازدید کننده دیگه نیست)
ولی با موزیلا میرم توش مثل فشفشه میاد ، و هیچ مشکلی هم نداره همه چی سریع لود میشه و لود هم کم میشه میاد زیر 50 صدم
مشکل چیه کسی میدونه؟
اون موقع هم که روی کلود فلر بود وقتی واردش میشدم بعضی موقع ها خطای dns resolution می داد
ویرایش توسط davood_71 : March 19th, 2016 در ساعت 20:52
-
-
March 19th, 2016 20:51
# ADS
-
March 19th, 2016, 21:18
پاسخ : مشکل بالای load avarage
با سلام
با توجه به اینکه منابع پایینی دارید میبایست کانفیگ مناسب برای آپاچی انجام دهید و حتما از nginx استفاده نمایید
-
تعداد تشکر ها از hadiroohi به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2016, 21:32
-
-
March 19th, 2016, 21:34
عضو دائم
سلام
دوست عزیز اطلاعات سرور را برای بنده ارطال فرمایید تا بررسی انجام شود که آسا نیاز به افزایش سخت افزار دارید یا با بهینه سازی امکان برطرف سازی هست
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2016, 22:10

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
دوست عزیز اطلاعات سرور را برای بنده ارطال فرمایید تا بررسی انجام شود که آسا نیاز به افزایش سخت افزار دارید یا با بهینه سازی امکان برطرف سازی هست
مطمئن هستم منابع کافی هستن به دو دلیل اساسی :
1- قدیم خوب بود و مشکلی نداشت ، الان دو روزه همچین شده و باز دید کننده هیچی اضافه نشده و هیچ افزونه ای یا چیز دیگه نصب نشده
2- این مشکل فقط با کروم هست ، با موزیلا یا اینترنت اکسپلورر وارد میشم سریع میاره و خیلی نا چیز لود بالا میره
واقعا خودمم توش موندم
- - - Updated - - -
با یه سیستم دیگه هم تست کردم
کلا جدیدا با کروم مشکل پیدا کرده
آیا واسه کروم باید توی سرور تنظیمات خاصی اعمال شه؟ یا فایروال csf?
-
-
March 19th, 2016, 23:08
دسترسی روت بفرستید براتون رفع کنیم
-
تعداد تشکر ها از p2m به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2016, 23:36

نوشته اصلی توسط
p2m
دسترسی روت بفرستید براتون رفع کنیم
شرمنده نمیشهبگید مشکل از چی میتونه باشه که من خودم درست کنم؟ میخوام خودم یاد بگیرم
-
-
March 20th, 2016, 01:04

نوشته اصلی توسط
davood_71
قدیم مشکلی نداشت اصلا سریع با همین منابع میومد ، الان هم هیچ فرقی نکرده بازدید کننده همون یه دونه که خودم هستم هست
خیلی تست کردم به یه نتیجه عجیب رسیدم
با موزیلا و اینترنت اکسپلورر وارد که میشم مثل برق میاره ، یعنی انقدر سریعه نمیفهمم کی اومد

و لود سرور یه لحظه میره روی 20 صدم و میاد پایین حتی بعضی موقع ها اصلا تکون نمیخوره
--------
ولی با کروم که میارم
سایت کامل بالا نمیاد و خیلی طول میکشه تا بیاد ، و کلوم میگه در حال لود و لودینگش هی میچرخه ، و تا اون زمان که لودینگش داره میچرخه، لودس سرور میره قشنگ تا 2 (اصلا همچین چیزی خیلی غیر عادیه)
نمیدونم مشکل چیه ، احساس میکنم کروم داره کلی درخواست به سرور میفرسته
------
با جی تی مترکیس تست کردم ، میگه سایت با 4 ثانیه بالا میاد
-------
فقط توی کروم من یه دونه بوک مارک ساختم و توی بوک مارک 10 بار آدرس سایت رو زدم که هروقت اون بوک مارک رو زدم همزمان 10 بار سایت روی توی 10 تا تب باز کنه (واسه تست لود)
الان که اونو نمیزنم عادی واردش میشم ولی احساس میکنم باهم ادغام شدن (یعنی ادرس معمولی و بوک مارک ها) و هروقت من آدرس رو میزنم انگاری 10 تا درخواست همزنان به سرور میفرسته
کروم داره شبیه به حملات داس عمل میکنه

مشکل چیه؟
در صورت امکان دسترسی ارسال کنید تا بررسی گردد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
davood_71
قدیم مشکلی نداشت اصلا سریع با همین منابع میومد ، الان هم هیچ فرقی نکرده بازدید کننده همون یه دونه که خودم هستم هست
خیلی تست کردم به یه نتیجه عجیب رسیدم
با موزیلا و اینترنت اکسپلورر وارد که میشم مثل برق میاره ، یعنی انقدر سریعه نمیفهمم کی اومد

و لود سرور یه لحظه میره روی 20 صدم و میاد پایین حتی بعضی موقع ها اصلا تکون نمیخوره
--------
ولی با کروم که میارم
سایت کامل بالا نمیاد و خیلی طول میکشه تا بیاد ، و کلوم میگه در حال لود و لودینگش هی میچرخه ، و تا اون زمان که لودینگش داره میچرخه، لودس سرور میره قشنگ تا 2 (اصلا همچین چیزی خیلی غیر عادیه)
نمیدونم مشکل چیه ، احساس میکنم کروم داره کلی درخواست به سرور میفرسته
------
با جی تی مترکیس تست کردم ، میگه سایت با 4 ثانیه بالا میاد
-------
فقط توی کروم من یه دونه بوک مارک ساختم و توی بوک مارک 10 بار آدرس سایت رو زدم که هروقت اون بوک مارک رو زدم همزمان 10 بار سایت روی توی 10 تا تب باز کنه (واسه تست لود)
الان که اونو نمیزنم عادی واردش میشم ولی احساس میکنم باهم ادغام شدن (یعنی ادرس معمولی و بوک مارک ها) و هروقت من آدرس رو میزنم انگاری 10 تا درخواست همزنان به سرور میفرسته
کروم داره شبیه به حملات داس عمل میکنه

مشکل چیه؟
در صورت امکان دسترسی ارسال کنید تا بررسی گردد
-
-
March 20th, 2016, 11:55
لطفا اگر میشه بگید من چیکار کنم ، دسترسی نمیتونم بدم چون سایت فقط مال خودم نیست ، از اونرم میخوام خودم یاد بگیرم
کل مشکل اینه :
با مرور گر های safari, internet explorer , mozila و مرور گر های داخلی خود گوشی ، هیچ مشکلی نداره و به سرعت برق وارد سایت میشه و کامل در عرض 2 ثانیه لود میشه و هیچ فشاری به سرور نمیاد
امابا مروگر گوگل کروم داخل کامپیوتر وقتی وارش میشم ، صفحه لود میشه ولی هی میزنه در حال لود شدن ، و همین امر باعث میشه فشار رو سرو خیلی بره بالا و لود رو ببره تا مرزه 1.5 یا 2 (با سی پی یو 1 هسته ای)
وب سرور آپاچی هست
php1_mode:Suphp
و اینکه با همین کروم هم قدیم مشکلی نداشت نمیدونم چرا 2 روزه همچین شده
ولی در کال اگر مشکلی واقعا باید از طرف سرور باشه باید با همه مرورگر ها مشکل داشته باشه حتی با جی تی متریکس هم خیلی سریع لود میشه و میگه 3 ثانیه هست
اساتید به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
-
-
March 20th, 2016, 12:54
عضو انجمن
سلام
فقط یک سایت بر روی سرور میزبانی میشود؟
آدرس سایت رو بفرستید که بررسی کنم
میزبان کانکشن ها رو بررسی کنید و... مشکل شما بسیار کلی هست بهمین دلیل نمیشه جواب قطعی داد و باید همه موارد رو چک کنید یا دسترسی بفرستید که بررسی کنیم و پاسخ دهیم
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید