سلام میکنم خدمت تمام دوستان و مهندسان عزیز!
عرضم به حظورتون که بنده توسعه دهنده اندروید هستم و متاسفانه اطلاعات کافی در مورد سرورهای اختصاصی ندارم! البته تا حدودی با سرور مجازی و اتصال ssh کار کردم و سابقه طراحی وب با وردپرس و دیگر cms ها رو دارم !
یک اپلیکیشن اندرویدی رو بعد از 6 ماه تلاش مداوم ران کردیم که مخصوص خوانندگی و بازخوانی موسیقی های بیکلام هست و در واقع یک شبکه اجتماعی هست که پیشبینی میکنیم کاربران زیادی رو جذب خودش کنه و امار بازدید بالایی در لحظه رو به خودش اختصاص بده !
موسیقی های کاربران به صورت real time از اینترنت پخش می شن و قابلیت دانلود رو نیز دارن ! و همچنین موسیقی ها باید با سرعت بالایی توسط کاربران آپلود بشن.
محیط برنامه تقریبا مانند برنامه لاین هست و هر کاربری دارای پروفایل و تصویر کاربری هست ، و لود شدن سریع این تصاویر و همچنین تصاویر کاور موسیقی ها برامون خیلی مهم هست !
بنده چند روز پیش از لیست سرورهای اختصاصی زیر پلان E3-SSD-3 رو خریداری کردم که واقعا سرور قدرتمندی هست !
نام سرور SYS-IP1 E3-SSD-2 SYS-IP2 E3-SSD-3 OSP64 OBK81
CPU Xeon w3520 Xeon E3-1225 v2 Xeon w3520 Xeon E3-1245 v2 Xeon E5-1630V2 Core i5-2300 RAM ۱۶ گیگابایت ۳۲ گیگابایت ۳۲ گیگابایت ۳۲ گیگابایت ۶۴ گیگابایت ۱۶ گیگابایت هارد دیسک 2x2TB SATA 3x120GB SSD 2x2TB SATA 3x120GB SSD 2x2TB SATA 6x4TB SATA پهنای باند ۱ گیگابیت ۱ گیگابیت ۱ گیگابیت ۱ گیگابیت ۱ گیگابیت ۱ گیگابیت ترافیک ماهیانه نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود نامحدود دیتاسنتر OVH OVH OVH OVH OVH OVH
الان هم پنل مدیریت متصل به برنامه که همون وردپرس خودمون هست رو همراه با وبسرویس های نوشته شده به سرور انتقال دادیم و اپلیکیشن رو ران کردیم !
خب همه اینا رو گفتم تا با اپلیکیشن و سروری که گرفتم به صورت کامل آشنا بشید و بتونید منو راهنمایی کنید تا بدونم بهتره سرور به چه شکلی کانفیگ بشه تا بازدهی بسیار خوبی رو در کنار امنیت بسیار بالا داشته باشه !
چه ماژول هایی لازم هست که نصب بشن ؟ و آیا از ماژول های کش اگر استفاده کنیم بر روی سرعت برنامه تاثیر دارد یا خیر ؟! کلا به راهنمایی های جامع و بسیار حرفه ای در این موارد نیاز دارم که اگر هم همراه با هزینه باشه موافقم هزینه رو بپردازم اما واقعا تاثیر داشته باشه !