سلام
یک اشتراک ای دی اس ال برای یک جایی هست اگه بخوام ازهمین اشتراک در یک مغازه حدود 200 متر دور تر یاستفاده کنم یعنی وقتی تو خونه هستم از دیگه مغازه غیر فعاله و بر عکس
اگه خط خونه رو دایورت کنم ای دی اس ال هم دایورت میشه؟
سلام
یک اشتراک ای دی اس ال برای یک جایی هست اگه بخوام ازهمین اشتراک در یک مغازه حدود 200 متر دور تر یاستفاده کنم یعنی وقتی تو خونه هستم از دیگه مغازه غیر فعاله و بر عکس
اگه خط خونه رو دایورت کنم ای دی اس ال هم دایورت میشه؟
امکان پذیر نیست. راه حل شما استفاده از وایرلس هست.
در مورد وایرلس یکم توضیح میدید
ای دی اس ال معمولی رو باید با به مودم وایرلس نصب کنی بردش چقدر و کمتر قیمت ممکن چنده ؟
دوستانی که با gprs ایرانسل کار کردند سرعتش چنده ؟
نه نیازی نیست به وایرلس نصبش کنید ، منظور دوستمون مودم وایرلس بود .
شما تشریف میبری مودم ADSL چهار پورت وایرلس تهیه می کنید . کار این مودم این هست که ای دی اس ال رو به صورت وایرلس ارسال می کنه . همین .
بله ممکن هست ، من الان خودم در منزل همچین کاری کردم .
بردش به محل س***ت و مقدار نویز مربوط میشه ، اصلا نمیشه بورد رو تعیین کرد ، اما بورد معمول در بهترین شرایط 150 متر هست !
قیمت مودم : TP-Link TD-W8901G 42000T
D-link مودلش رو یادم نیست . قیمت : 45000 تومان
ASUS هم قیمتش 52000 هست
برخی از شرکت های خدمات اینترنتی در یک منطثه سرویس را بین چند خطی که شما می خواهید تقسیم می کنند که البته هزینه بالاتری دارد.
gprs ایرانسل و همراه اول بسته به منطقه تفاوت بسیار زیادی داره اما در کل اصلا به درد نمیخورن
در ضمن من فکر نمیکنم هیچ مودم وایرلسی بتواند تا 200 متر را پشتیبانی کند! اون هم در شهر نه فضای آزاد!
دوست عزیز من هم اول همین حرف رو میزدم ، ولی وقتی گرفتم دیدم این طور نیست !!!
ارسال وایرلس ربطی به فضای باز و . . . نداره . یک موقع یک فضای باز وجود داره که داخلش پر از نویز هست ( کنار آنتن های مخابراتی ) یا یک موقع یک فضای بسته وجود داره که داخل دیوارهاش معلوم نیست چی گذاشتند ، بلوتوث هم جواب نمیده چه برسه به وایرلس
باید بگیرید خودتون تست کنید ، من هنگام گرفتم کل وب رو بالا پایین کردم ، رفتم پاساز ایرانیان و پایتخت و . . . از هر کی میپرسی یک چیز ، میگه !
یکی میگه اصلا الکی کار نمیکنه !
یکی میگه فقط 5 متر !
یکی می گفت من 200 متر هم در فضای باز جواب گرفتم !
یکی می گفت من در اتاق 15 متر جواب گرفتم
و . . . . .
عرض کردم خدمتتون ف بستگی به شرایط جا و مکان داره ، باید خودتون تست کنید .
وایرلس لپ تابتون رو روشن کنید ، در هر کجا از شهرکتون ، یک جوری آنتن داره !
نمیشه متراژ رو 100% تعیین کرد .
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
ولی دررابطه با gprs موافقم ، اولاش ( 3-4 سال پیش ) خوب بود . الان از دایال آپ هم ضعیف تر هست
البته برای من ها ، شاید داخل تهران خوب باشه ، داخل کرج که 0 نمی ارزه !
دوستان یک سوال هم من داشتم
من میتونم با استفاده از همین مودم وایرلس که فرمودید و به وسیله یک خط اینترنت پرسرعت حدود 1 مگ اون را بین 3 تا سیستم تو شرکت تقسیم کنم ؟؟
فاصله سیستم ها از همه شاید هرکدام به 40 یا 50 متر هم نرسه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ویرایش توسط alisc : October 12th, 2010 در ساعت 15:33
ببین دوست عزیز ، بهترین راه این است که یک adsl هم برای آن طرف بگیری ، اینجوری خرجش کمتره ( سرعتش هم بیشتره )
این رو هم در نظر بگیر که باید علاوه بر تهیه مودم وایرلس ، برای کامپیوتر دیگر هم کارت وایرلس تهیه کنید ! ( مگر اینکه لپ تاپ باشه ، رو همه لپ تاپ ها کارت وایرلس موجود هست )
اینجوری فکر کنم ، دورو وره 70-80 باید هزینه کنید ، آیا اون بازدهی 100% رو داشته باشه یا نه ، آیا جواب کارتون رو بده یا نه !
اما اگر یک adsl دیگر هم بگیرید ، خرجش فقط یک مودم و یک سرعت خوب هست . همین .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)