باسلام

من قبلا توی این انجمن درخواست سرور داده بودم ولی متسفانه جواب نهاییم رو نگرفتم برای همین سعی میکنم توضیحات بیشتری بدم تا دیگر دوستان در صورت امکان ما رو راهنمایی کنند

1-سرور های که من میخوام رم 1 گیگ باشه بهتره شاید اگر 512 واقعی هم باشه به کارم بیاد

2-ای پی در رنج های مختلف باشه یعنی کلا اعدادشون پشت سر هم نباشند بلکه کاملا از هم متفاوت باشند

3-از کشور فرانسه نباشدولی از دیگر کشور ها هر چقدر باشد مشکلی نیست

4-سرور های ویندوز باشند با سیستم عاملهای مختلف باشه بهتره

5-مشخصات سیستم عامل ها اعم از نام و مشخصات رم ها گرافیک و سیپیو با هم هر چقدر متفاوت باشد بهتره

6-سرور ها دائمی تمدید خواهند شد

7-احتمالا تا حدود 100تا بگیرم ولی بخاطر هزینه بالای هر وی پی اس نمیتونم همشون رو با هم خرید کنم برای همین تقریبا برای بار اول 10تا خرید میکنم و برای بقیه موارد هر چند روز یکبار خرید رو انجام میدهم

در تاپیک قبلی که درخواست داده بودم خیلی ها اومدن تو یاهو صحبت کردیم ولی چون افراد تعدادشون زیاد بود نتونستم دقیق تصمیم بگیرم چون حرفهای همشون یادم نموند برای همن خواهشا در اینجا قیمت و تعدادی که میتونید از چه لوکوشن های برام ردیف کنید رو عنوان کنید تا تصمیم نهایی رو بگیرم

در ضمن روی این سرور ها کار خاصی انجام نمیشه فقط در حدی که روزانه یه سری سایت رو باز میکنم وارد حساب کاربریم میشم و بعد یه فعالیت چند دقیقه ای میبندمشون و زیاد روشون فشار وارد نمیاد

اگر احیانا توی تاپیک پاسخی ندادم بدونید من تمامی مطالب شما رو میخونم و بهترین قیمت رو که برای من مناسب هست انتخاب خواهم کرد و مطمئن باشد الکی یا سر کاری تاپیک رو باز نکردم

در ضمن اگر شرکتی هم بتونه سرور ها رو بصورت اقساطی یا تستی برای یک ماه بهم تحویل دهد در اولوت انتخاب قرار خواهد گرفت البته این رو هم بگم ماه اولی که منظور هست پولش رو بعدا پرداخت خواهم نمود اما چون اول کار هست قابلیت پرداخت همه سرور ها رو بصورت یکجا ندارم

در خدمت شما دوستان هستم منتظر افرهاتونم فقط در این تاپیک عنوان کنید کافیست