میتونید اسم چند تا از این شرکت ها رو بهم بگید؟
خوبی Javascript اینه که شما از هر جایی که خواستید میتونید خروجی بگیرید

و منم اصلاً مشکلی با این قضیۀ خروجی گرفتن ندارم. مسأله اینه که میخوام بدونم اون سایت هایی که برای نمونه عنوان کردم، از کجا اطلاعاتشونو دریافت می کنن؟ اونا که از سایت خاصی خروجی نمیگیرن! یه نمونۀ دیگه هم
http://iranjib.ir هست.
من سورس اینطور سایت ها رو تا حدودی بررسی کردم و نهایتاً به یک خروجی مشخص رسیدم؛ این ها همگی بالاخره از یه فایل Json برای اطلاعاتشون استفاده می کنن. ولی این فایل مال خودشون هست. مسأله ای که هست اینه که این فایل به صورت خودکار به روز رسانی میشه. پس میشه گفت با یه زبان سمت سرور اطلاعات این فایل رو دریافت می کنن و به شکل Json برای خودشون مورد استفاده قرار میدن. میخوام بدونم از کجا این اطلاعات رو دریافت می کنن؟
- - - Updated - - -
پ.ن: خروجی گرفتن از یه سایت خاص، چه بخوام چه نخوام اسم دامنۀ اون سایت رو میاره داخل سورس کدهام. یه جورایی کدهام وابسته میشه به اون سایت. اینجا هم ایرانه

امروز فلان سایت هست، فردا نیست. برای همینه که دنبال منبع اصلی اینطور موارد میگردم. و شاید در مورد نرخ ارز و طلا و سکه زودتر به نتیجه برسم (که هنوز نرسیدم) ولی همچنان سؤال در مورد بقیۀ موارد (خودرو، آهن آلات، مسکن، مصالح ساختمانی و ...) برام باقی هست.
- - - Updated - - -
پ.ن: خروجی گرفتن از یه سایت خاص، چه بخوام چه نخوام اسم دامنۀ اون سایت رو میاره داخل سورس کدهام. یه جورایی کدهام وابسته میشه به اون سایت. اینجا هم ایرانه

امروز فلان سایت هست، فردا نیست. برای همینه که دنبال منبع اصلی اینطور موارد میگردم. و شاید در مورد نرخ ارز و طلا و سکه زودتر به نتیجه برسم (که هنوز نرسیدم) ولی همچنان سؤال در مورد بقیۀ موارد (خودرو، آهن آلات، مسکن، مصالح ساختمانی و ...) برام باقی هست.