با سلام من یه سرور دارم که روی اون xampp نصب کردمو خیلی هم راضیم .حالا ی پروژه دیگه دارم که با asp نوشته شده و به IIS نیاز دارم برای اجراش.
کاملا سر در گم هستم و نمیدونم چیکار کنم. لطفا کامل راهنمایی کنید چون تو این کار تازه کارم
با سلام من یه سرور دارم که روی اون xampp نصب کردمو خیلی هم راضیم .حالا ی پروژه دیگه دارم که با asp نوشته شده و به IIS نیاز دارم برای اجراش.
کاملا سر در گم هستم و نمیدونم چیکار کنم. لطفا کامل راهنمایی کنید چون تو این کار تازه کارم
2 تا اپاچی نمیتونید نصب کنید .
مگر اینکه از یک وب سرور دیگه استفاده کنید که البته باز هم مشکل میخوره چون پورت 80 سایت دیفالت در حال لیسنینگ کردن هست مگر اینکه این پورت رو برای یکی از وب سرور ها تغییر بدید و سایتی که روی این وب سرور میبانی میشه رو به اضافه پورت ته آدرس باز کنید
mydomain.ir:90
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
اگر xampp رو فقط برای استفاده از php نصب کردین میتونید php رو روی خود iis نصب کنید,xampp رو حذف کنید بجاش iis کانفیگ کنید و php رو هم با iis نصب کنید البته میشه هر دو رو کنار هم داشت مشکلی ایجاد نمیکنه چون iis فقط بعنوان وب سرور عمل میکنه فقط شما باید آپاچی رو غیر فعال کنید
ممنون از جواباتون فقط ی سوال. من xampp رو برای جوملا نصب کردم رو iis میتونم جوملا رو اجرا کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)