سلام .
من علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی دارم و تصمیم گرفتم تا آخرش برم ! یعنی شلغم مدرکم همه زندگیم(واضح بود؟)
ولی متاسفانه کم کم دارم گیج میشم انقدر که نظرات متفاوت هست و پیشنهادها !
من درست نمیدونم تو این انجمن چند تا برنامه نویس داریم ولی خواهش میکنم از دوستانه برنامه نویس که یه مشاوره به من بدن !
من میخوام asp.net بخونم میخوام ببینم پیش نیازی لازم هست ؟مثلا من علاقه ای ندارم php java flash اینا یاد بگیرم ولی میخوام بدونم لازم هست ! البته اگه لازم باشه یا کمک کنه تو یادگیری بهتر زبون سی شارپ علاقه هم خود به خود میاد :دی
رفتم مجتمع فنی تهران ثبت نام کنم 7 تا کلاس برنامه نویسی برای طراحی وب داشت !
1.foundation
2. design methodology vol 1 (dreamweaver,css,fireworks)
3.design methodology vol 2 (flash)
4.design methodology vol 3 (java script ,methodology,xml)
5.ecommerce strategis & practices
6. dynamic web site makeover with php & my sql
dynamic development with asp.net 7.
کلاس 1 و 5 رو متوجه نشدم چیه ! اولی فکر کنم اصول طراحی باشه ؟! اول اینو برم یا مستقیم برم asp.net رو یاد بگیرم !!!
در ضمن یه سوال اساسی هم دارم mysql بهتر هست یا sql server !!!!
یکی از دوستای خارجیم گفت بیشتر شرکت های بزرگ از sql server استفاده میکنن ولی من خودم سرچ کردم دیدم برنامه نویسای ایرانی نظرشون اینه که mysql بهتر هست !!!
کسی اینجا مطلبی تو این زمینه داره که بیشتر راجع sql بدونم ؟ راستشو بخواین یکم برام گنگ هست
-------------------------
پیشاپیش ممنون بابت کمکتون
---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------
این قسمت رو نادیده بگیریدمن علاقه ای ندارم php java flash اینا یاد بگیرمنمیدونم از کجام در اوردم
من تشنه ام همه چی در رابطه با برنامه نویسی رو یاد بگیرم
در ضمن توانایی ثبت نام 2 تا از این کلاس هارو دارم نه بیشتر نه کمتر ( هر کلاس هفته 2 جلسس)