-
November 18th, 2015, 10:46
محل فایل robots.txt
سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ادرس فایل robots.txt سایتم رو تو مرورگر سرچ میکنم نمایش داده میشه اما تو هاست سی پنل نمیتونم پیداش کنم.
فایل ها هیدن نیستن.پوشه public_html و www رو هم دیدم نبود همینطور عبارت robots.txt رو هم سرچ کردم اما پیام no records found نمایش داده میشه.
چطور فایل رو پیدا کنم؟
-
تعداد تشکر ها از sayan99 به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015 10:46
# ADS
-
November 18th, 2015, 11:20
عضو انجمن
پاسخ : محل فایل robots.txt
شما وقتی میخواید بخش فایل منیجر رو باز کنید باید گزینه نمایش فایل های مخفی رو تیک بزنید تا روبوت را نشون بده.
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 11:31
سلام
اگه سایتتون وردپرس هست این موضوع طبیعیه چون به صورت پیش فرض وردپرس اصلاً این فایل رو ایجاد نمیکنه و توسط همون فایل index.php که مدیریت کننده همه درخواست ها در وردپرس است به صورت مجازی نمایش داده میشه.
اگر می خواین این فایل موجودیت فیزیکی داشته باشه اول محتویات فایل فعلی رو یه جا کپی کنید و سپس خودتون یه فایل به نام robots.txt در public_html بسازید با این کار از این پس فایل شما لود میشه نه فایل مجازی وردپرس.
یعنی می تونید هر تغییر دستی هم در این فایل بدید.هر زمان هم خواستید دوباره به حالت فایل مجازی وردپرس برگردید فقط کافیه این فایل رو حذف کنید.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 13:40

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شما وقتی میخواید بخش فایل منیجر رو باز کنید باید گزینه نمایش فایل های مخفی رو تیک بزنید تا روبوت را نشون بده.
گزینش رو تیک زدم ...
-
تعداد تشکر ها از sayan99 به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 13:45
عضو انجمن
بصورت پیشفرض مخفی هست . گزینه نمایش مخفی هارو تیک بزنید بعد دوباره بارگذاری کنید صفحه رو
-
-
November 18th, 2015, 13:57
دوستان فایل robots.txt جزو فایل های مخفی لینوکس حساب نمیشه فایل های مخفی لینوکس اسمشون با نقطه شروع میشن و اون تیکی که در سی پنل میگید برای فایل هایی است که اول اسمشون نقطه است مثل فایل htaccess.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 14:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
دوستان فایل robots.txt جزو فایل های مخفی لینوکس حساب نمیشه فایل های مخفی لینوکس اسمشون با نقطه شروع میشن و اون تیکی که در سی پنل میگید برای فایل هایی است که اول اسمشون نقطه است مثل فایل htaccess.
بله کاملا موافقم

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iHSG
بله کاملا موافقم
-
-
November 18th, 2015, 16:47
عضو دائم
معمولا در ایندکس باید باشه و هیدن نیز نیست .
آدرسی که درست باز میشه رو در صورت امکان قرار بدید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 18th, 2015, 17:36

نوشته اصلی توسط
sayan99
سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ادرس فایل robots.txt سایتم رو تو مرورگر سرچ میکنم نمایش داده میشه اما تو هاست سی پنل نمیتونم پیداش کنم.
فایل ها هیدن نیستن.پوشه public_html و www رو هم دیدم نبود همینطور عبارت robots.txt رو هم سرچ کردم اما پیام no records found نمایش داده میشه.
چطور فایل رو پیدا کنم؟
با سلام
طبق گفته دوستان اگر وردپرس هست اسکریپت نصب شده مجازی اجرا میشه و فایل وجود ندارد
در غیر این صورت یک نگاه به .htaccess هم بکنید شاید از طریق .htaccess ریدایرکت میشه
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 17:58

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
با سلام
طبق گفته دوستان اگر وردپرس هست اسکریپت نصب شده مجازی اجرا میشه و فایل وجود ندارد
در غیر این صورت یک نگاه به .htaccess هم بکنید شاید از طریق .htaccess ریدایرکت میشه
خیر در htaccess اشاره بهش نشده...
ممکنه افزونه سئوی یواست باعث ایجادش شده باشه؟
ادرس robots.txt تو مرورگر این رو نشون میده:
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
مطمئن هستید مجازی ایجاد شده؟
ویرایش توسط sayan99 : November 18th, 2015 در ساعت 18:48
-