-
November 14th, 2015, 10:13
عضو دائم
[●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و ssl رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی - بدون شارژ اولیه - شارژ کاملا آنلاین و لحظه ای [●]
=============================
نمایندگان میتوانند کاملا آنلاین در هر لحطه از شبانه روز کنترل پنل خود را شارژ کنند
اینک به مدت محدودی این سرویس بدون شارژ اولیه برای همکاران فعال خواهد شد
لیست قیمت ها با پایین ترین نرخ ممکن محاسبه شده است
قیمت ثبت هر دامنه به صورت عمومی منتشر نخواهد شد (احترام به قیمت پیشنهادی نماینده)
تنها دامنه دات کام اعلام رسمی میشود : 8.7 دلار
تاپیک قدیمی شامل نظرات کاربران درباره سرویس نمایندگی آفاق هاستینگ:
http://www.webhostingtalk.ir/f23/14016/
اما چرا افاق هاستینگ ؟
+ دارای نماد اعتماد ملی
+ شرکت رسمی
+ فعال از سال 2007 میلادی
+ ثبت دامنه برای نمایندگان با پایین ترین قیمت ممکن
+ عدم وجود هرگونه برند یا علامتی از افاق هاستینگ در سرویس ها.
+ امکان ارایه طیف گسترده ای از امکانات و سرویس ها
+ شارژ پنل ها با قیمت اصلی دلار حواله
+ کنترل پنل مدریتی دامنه با آپتایم 99.9999 درصد و امکان دسترسی در هر شرایطی (حتی قطعی سایت آفاق هاستینگ)
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2015 10:13
# ADS
-
November 14th, 2015, 19:50
عضو انجمن
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و ssl رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی - بدون شارژ اولیه - شارژ کاملا آنلاین و لحظه ای [●]
- ارایه کنترل پنل نمایندگی به صورت رایگان بدون هیچ هزینه اضافه و مخفی
- پس از ثبت نام، جهت فعال سازی مبلغی به عنوان پیش پرداخت از نماینده دریافت و کل این مبلغ به حساب نماینده در سیستم نمایندگی اضافه خواهد شد.
- شارژ حساب بر اساس مبلغی که در بخش قوانین سرویس نمایندگی ثبت دامنه آفاق هاستینگ تعیین شده است.
سلام من دنبال یه نمایندگی میگردم که هم کارش درست باشه و هم شارژ و هزینه اولیه نداشته باشه و پرداخت ها ریالی باشه
سوالم اینه هزینه اولیه و شارژ اولیه دارید یا خیر؟
-
-
November 14th, 2015, 21:08
عضو دائم
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و ssl رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی - بدون شارژ اولیه - شارژ کاملا آنلاین و لحظه ای [●]

نوشته اصلی توسط
davood1156
- ارایه کنترل پنل نمایندگی به صورت رایگان بدون هیچ هزینه اضافه و مخفی
- پس از ثبت نام، جهت فعال سازی مبلغی به عنوان پیش پرداخت از نماینده دریافت و کل این مبلغ به حساب نماینده در سیستم نمایندگی اضافه خواهد شد.
- شارژ حساب بر اساس مبلغی که در بخش قوانین سرویس نمایندگی ثبت دامنه آفاق هاستینگ تعیین شده است.
سلام من دنبال یه نمایندگی میگردم که هم کارش درست باشه و هم شارژ و هزینه اولیه نداشته باشه و پرداخت ها ریالی باشه
سوالم اینه هزینه اولیه و شارژ اولیه دارید یا خیر؟
سلام بر اساس قوانین ما شما ملزم به پرداخت 25 دلار شارژ اولیه هستید
اما با آفر فعلی این بند از قوانین الزامی ندارد و بدون شارژ اولیه میتوانید نمایندگی خود را دریافت کنید.
اما باید وب سایت فروش خدمات مبتنی بر وب داشته باشید تا به صورت مستند همکار بودن شما برای ما اثبات گردد.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
November 16th, 2015, 08:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام بر اساس قوانین ما شما ملزم به پرداخت 25 دلار شارژ اولیه هستید
اما با آفر فعلی این بند از قوانین الزامی ندارد و بدون شارژ اولیه میتوانید نمایندگی خود را دریافت کنید.
اما باید وب سایت فروش خدمات مبتنی بر وب داشته باشید تا به صورت مستند همکار بودن شما برای ما اثبات گردد.
خب مگه غیر از این هم هست
اگه فروش هاست و دامین نداشته باشم چرا باید اینجا تاپیک بزنم
-
-
November 16th, 2015, 10:12
عضو انجمن
این امکان هست با هر خرید کاربر ، پنل ما شارژ بشه و خرید انجام بشه ؟
-
-
November 18th, 2015, 15:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sir-mammad
سلام
پنل شما باید شارژ باشد تا بتوانید خرید کنید.البته سیستم به whmcs بدون مشکل متصل است.
-
-
November 18th, 2015, 15:53
با سلام بنده هم درخواست خودم رو ارسال کردم.
-
-
November 25th, 2015, 17:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sir-mammad
خیر دوست عزیز شما باید از قبل شارژ داشته باشید
-
-
December 3rd, 2015, 14:00
عضو جدید
سلام
من ثبت نام و ... انجام دادم دقیقا نمیدونم که دیگه باید چیکار بکنم
میشه راهنمایی کنید؟
-
-
December 3rd, 2015, 14:04
عضو انجمن
سلام خودشون توضیح دادن تو سایت (به بخش آموزش برید) . من ازشون نمایندگی دارم و کاملا راضی هستم
موفق باشید
-