سلام
دوستان اگه لطف بکنن و یه دامنه .com که کوتاه باشه و چیزه خوبی واسه یه سایت فروشگاهی باشه بگن ممنون می شم
سلام
دوستان اگه لطف بکنن و یه دامنه .com که کوتاه باشه و چیزه خوبی واسه یه سایت فروشگاهی باشه بگن ممنون می شم
کسی داشته باشه بفروشه یا advice کنه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
هر دو حالت یا فروش یا یه پشنهادکسی داشته باشه بفروشه یا advice کنه؟
بهترین راه اینه دامین فروشگاه های خارجی رو برداری و .ir اش رو ثبت کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
shop-iran.ir رو دارم، اگه خواستی پ.خ بده![]()
دامینت رو 3 حرفی انتخاب کن ولی مخفف
بهتر میشه
.com سه حرفی آزاد که نیست هیچی باید بخرن...
منظورم .ir بود نه .com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)