با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ تاک .
میخواستم در مورد چیزی که اخیرا در انجمن باب شده و رفته رفته خیلی از درخواست های هاست به این شکل داده میشه بحث کوتاهی بکنم که اون هم موضوع تست هاست قبل از خرید هست که اخیرا مشتری ها به این صورت درخواست میدهند و بعضی سرویس دهنده ها هم به این مورد پاسخ مثبت میدهند حتی با تعجب سرویس دهنده های معتبری رو در انجمن دیدم که این مورد رو قبول کردند و آفر دادند .
وقی از مشتریان میپرسید چرا همچین درخواستی دارند ، جواب ساده است : "باید ببینیم آیا سرویس مورد نظر جوابگوی کار ما هست یا خیر" . در نگاه یک درخواست کاملا منطقی است . ولی مشکل اینجاست که آیا راه تست سرویس دهنده از گرفتن هاست تست به مدت یک روز یا یک هفته میگذرد؟
در واقع خطر بسیار مهمی که در زیر این درخواست خوابیده رو کسی متوجه نمیشه ولی وقتی موضوع رو زیر ذره بین ببریم میتونیم ببینیم که این کار چقدر میتونه خطرناک باشه .
در ابتدا دوست دارم به دوستانی که خدمات میزبانی ارائه میکنند خاطر نشان کنم که در تجارت هاست ، راضی نگهداشتن مشتریان فعلی بسیار بسیار بسیار مهمتر از گرفتن یک مشتری جدید هست . خوب خواسته ی یک مشتری از میزبانش چی ها میتونن باشن ؟
1-سرعت
2-امنیت
3-پایداری
4-روابط خوب
حالا شما وقتی به تمامی کسانی که درخواست هاست با تست میدهند بیاید این مورد رو برآورده کنید ، در حقیقت سرور خودتون رو با تمام مشتریهاتون در خطر میندازید . از هر 100 درخواست یکی هم خرابکار از آب در بیاد سرور شما مشتری های فعلی شما در خطر خواهند بود و این مشتری های فعلی بیچاره حتا از این خطر خبر هم نخواهند داشت .
مثال : اگر این شخص اسپمر باشه ، به دلیل گرفتن ابیوز احتمال بسته شدن سرور هم حتا هست در صورت تکرار .
مثال دو : طرف میتونه با نصب و اجرای برنامه های مخرب موجب اتلال در کار سرور باشه .
و ده ها مثال دیگه .
یعنی در حقیقت شما با ارائه ی تست قبل از خرید ، گزینه های امنیت و پایداری رو از گزینه های بالا به راحتی شاید چند هزار تومان کنار میگذارید . البته الان در نگاه خطر زیاد حاد نیست ولی با باب شدن این موضوع مطمئن باشید نفوذگر و خراب کار های خبره و کار بلد هم از این روش برای نفوذ به سرور ها استفاده خواهند کرد در آینده ی نزدیک .
حالا طرف صحبت من هم مشتری ها و هم سرویس دهنده ها هستند
برای مشتریان :
به جای در خواست سرویس رایگان و یا تست ، سعی کنید از سرویس دهنده هایی که اعتبار دارند و اطمینان دارید که ضمانت عودت وجه رو در صورت نارضایتی شما اجرا میکنند خرید کنید . فراموش نکنید که سرویس دهنده هایی که امروز به شما تست میدهند ، فردا به همه ی اشخاص دیگر تست خواهد داد . این میزبان از نگاه من به فکر مشتریان فعلی خود نیست و این میزبان جای امن و پایداری نخواهد بود . (هر لحظه در خطر است)
برای سرویس دهنده ها :
یکی از دلایل مهمی که کاربران به این روش رو آوردن عدم رعایت قول هایی است که بعضی میزبان ها قبل از خرید میدهند و بعد از دریافت پول و نا رضایتی مشتری به هر بهانه ای سعی میکنند از اجرای ضمانت سر باز بزنند . شما سرویس دهنده های محترمی که تست قبل از خرید گذاشتید . به جای اون میتونید یک هفته ضمانت بازگشت وجه بدون قید و شرط بگذارید و به قول خود عمل کنید . به این صورت میتونید اعتماد کسب کنید . تکرار میکنم ، لطفا فراموش نکنید که هدف اصلی یک میزبان رضایت مشتریان فعلی باید باشه . اگر شما مشتریان فعلی رو راضی نگه دارید این خودش برای شما مشتری جدید جذب خواهد کرد .
در پایان دوست دارم بگم که این ها نظرات شخصی بنده پس از دیدن این موارد بوده . میتونید نظرات مخالف یا تکمیلی رو از طریق همین تاپیک با بنده و تمام کاربرای وی اچ تی در میان بگذارید .
با تشکر .