سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
ممنون از همتون![]()
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
ممنون از همتون![]()
سلام و عرض ارادت
فرانسه از همه این ها بهتر هست
اما اگر فقط از بین این ها میخواهید هلند بهترین هست و آمریکا هم بدترین پینگ رو به سمت ایران داره
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در بین موارد پیشنهای خودتان هلند بهتر است
..::| بیش از یک دهه |::..
هلند رو با سنگاپور مقایسه میکنید؟؟؟؟
من اصلا سوادی در این زمینه ندارمبرای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
فرانسه / هلند / المان / انگلستان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)