سلام دوستان
ما تو دفترموت قصد یه سیستم دسکتاپ متمرکز راه اندازی کنیم. به این صورت که به جای اینکه هر کس یه pc اختصاصی داشته باشه یک سرور مثلا ESXi راه اندازی کنیم که به جای یکی چند تا کارت گرافیک داشته باشه و هر کس فقط یک ترمینال (مانیتور و ماوس و کیبورد) داشته باشه که همه به یک سرور فیزیکی وصل بشن ولی هر ترمینال به سیستم عامل ماشین مجازی مشحصی دسترسی داشته باشه. مثلا کارت گرافیک 1 تصویر ماشین مجازی 1 رو نمایش بده و ...و یک USB Hub هم داشته باشم که ماوس و کیبورد هر کاربر به اون وصل بشه و بازهم بتونیم تعریف کنیم کدوم device به کدوم ماشین مجازی وصل بشه.
تا بررسی که خودم کردم ظاهرا این سناریو باید از طریق VMDirectPath در VMware انجام بشه که مثل اینکه کارت گرافیک های خاصی استفاده بشه.
لطفا در مورد پیاده این سناریو راهنمایی کنید و اگر با مجازی ساز دیگه راحت تر میشه این رو پیاده کرد بگید تا بیشتر در موردش تحقیق کنم.
ضمنا هدف این پیاده کرده این سناریو کاهش قابل توجه هزینه است که به جای خریدن یک سیستم کامل برای هر کس یک سیستم خوب + تعدادی ترمینال تهیه کنیم و هم اینکه امنیت اطلاعات و مدیریت و نظارت کاربران راحت تر میشه.
ممنون
- - - Updated - - -
برای اطلاع دوستان ، راه حل پیدا شد. راهش استفاده از Windows Multipoint Server به همراه Hyper-V و استفاده از USB Zero Client برای هر ترمینال هست.