سلام
من می خوام بک آپ یک سایتو به سرور دیگه بطور remote و بطور اتوماتیک و روزانه بفرستم. دنبال سایت هائی هستم که این خدمات رو میدن و معتبر باشن. چند تائی خودم سراغ دارم ولی از معتبر بودنشون خبر ندارم. با ftp می خوایم بفرستیم
سلام
من می خوام بک آپ یک سایتو به سرور دیگه بطور remote و بطور اتوماتیک و روزانه بفرستم. دنبال سایت هائی هستم که این خدمات رو میدن و معتبر باشن. چند تائی خودم سراغ دارم ولی از معتبر بودنشون خبر ندارم. با ftp می خوایم بفرستیم
سلام
منم 10 گيگ ميخوام معرفي كنيد منم ميخوام
ایرانی یا خارجی؟
شریکی یه هارد دوم بگیرید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خدمات خوبی ارایه میده!mozy.com
mozy.com فقط سرور های ویندوز روساپورت میکنه !!!
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ظاهرا که اینطور میگفت من با ساپورتشون مکاتبه داشتم میگفت باید یه نرم افزار رو نصب کنید
( ماهی 5 دلار پولشه ) ولی لین*** رو نمی تونن سرویس بدن... شاید من اشتباه متوجه شده باشم. باعث تعجب من هم شد چون بالا اخره خیلی از سرور ها لین*** هستند چطور ممکنه
یه سایتی که معروف شده نتونه به لین*** ها سرویس بده...
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
توی webhostingtalk.com در حال گشت و گذار در مورد back up بودم. دیدم که به کسی که قصد
بک آپ گیری داشت پیشنهاد شده بود که از vps یا از dedicated استفاده کنه... سوال من اینه که چه کسانی دقیقا به این روش بک آپ گیری احتیاج دارند؟ من فقط می خوام بطور روزانه اتوماتیک وار در ساعت های خاصی فرستاده بشه با ftp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)