سلام
دوستان من سروری دارم که به گفته ی دیتاسنتر بخاطر حملات بالا به سرور از طرف مخابرات سرور من مسدود شده و به عبارتی اینترانتی شده میخواستم ببینم این موضوع صحت داره ؟ یا این کار از سمته دیتاسنتر هست ؟
این تیکت دیتاسنتر به من هست
IP سرور های شما توسط مخابرات مسدود گردیده و ارتباطی به دیتاسنتر ندارد و با توجه به سیاست های خود اقدام به آزادی سازی IP مورد نظر می نمايد. با توجه به قوانین خرید در بند های ۳و ۲۰ سرویس گیرنده مسئول تمامی اطلاعات مبادله شده در IP های تخصیص یافته و اطلاعات موجود بر سرور(های) مورد اجاره بوده و سرویسدهنده هیچگونه مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت. میزبانی سرویس هایی که با حملات ddos روبرو هستند بر روی پهنای باند اینترنت میسر نمی باشد و سرویس گیرنده موظف به استفاده از شبکه اینترانت برای سرویس خود می باشد. کلیه هزینه ها و خسارات ناشی از حملات dos ( اعم از اقدام به حمله و یا دریافت حمله ) شامل هزینه های ترافیک مصرفی و هزینه های نیروی انسانی درگیر در مسئله بر عهده سرویس گیرنده می باشد. لازم به توضیح است که در صورت نیاز با تشخیص سرویس دهنده و پس از وقوع چنین حملاتی سرویس مسدود می گردد و سرویس گیرنده دیگر امکان استفاده از سرویس را دارا نخواهد بود.