-
September 30th, 2015, 23:48
درخواست سرور مجازی برای ایمیل انبوه جدید
سلام توی پست قبلی تعدادی سرور خریدم و الان دوباره تعدادی میخوام بخرم لطفا پیشنهاد ها تون رو اعلان کنید
دوستان این رو بدونید که تعداد خرید من زیاد هست و طولانی مدت اگه سرور های شما کیفیت لازم را داشته باشه
سرور رو برای ارسال ایمیل انبوه میخوام
امکان داره از سرور شما روزانه از 100 هزار تا 5 میلیون ایمیل ارسال بشه پس کیفیت و قوانین دیتا سنتر برام مهم هست
دوستان لطفا به این صورت افر بدین تا راحت تر از شما خرید کنم با تشکر
افری که پیشنهاد من هست به صورت زیر هست لطفا دقیقا به همین صورت قیمت بدین لینک ندین که برید افر ها رو ببینید یا از این جور حرف ها ، متاسفانه عده ای از فروشنده ها هستن حتی ارزش برای مشتری قائل نمیشن که بیان متن رو بخونن همینطوری متنی رو که 100 جا دادن رو کپی پیست میکنن و میرن از این جور فروشنده ها نمیشه انتظار داشت که بعد از خرید وقت بزارن برای رفع مشکل به وجود اومده
چه مقدار ایپی اضافه داده میشه ؟
قیمت هر ایپی اضافه چقدر هست ؟
این جمله رو مجبورم به اینگلیسی بنویسم چون معادل فارسی شو نمیدونم مدیران خواهش میکم اخطار ندین
ips from 8,16,32,64,128
8 ip based server
16 ip based server
32 ip based server
تظمین میدم روزانه 5 تا 6 سرور از شما خریداری کنم با اغاز فعالیت جدیدم و استقبال مشتری هام تا ماه دیگه تعداد خرید سرور هام از 6 تا در روز به 18 سرور در روز میرسه
Ram : 1 GB
H.D.D : 30GB
CPU : 1-4 هسته از هر نوع پردازنده
قیمت : ؟
Ram : 2 GB
H.D.D : 80GB
Ram : 4 GB
نکته جدی : لازم به ذکر هست که همینطور که میدونید ارسال ایمیل انبوه زیاد برای دیتا سنتر ها جالب نیست یعنی مثلا میان سرور رو بلاک میکنن یا ابیوز میزنن و از این جور حرف ها من تظمین میخوام که سروری که ارائه میدین ابیوز دریافت نکنه ، این رو هم بگم که نصب ای***یپت و اموزش و پنل و از این جور چیز ها نیاز نیست چون خود مشتری هام خودشون کانفینگر حرفه ای هستن و خودشون این کارهارو با سلیقه خودشون میکنن
لطفا هرچه زودتر افر ها تون رو بدین خیلی عجله دارم
ویرایش توسط mostafa73 : September 30th, 2015 در ساعت 23:58
-
-
September 30th, 2015 23:48
# ADS
-
September 30th, 2015, 23:50
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی برای ایمیل انبوه جدید
مشکلی با ایمیل نیست در هلند از سمت دیتا سنتر ؛ ولی آیا خودتون فکر میکنید این تعداد روزانه اینباکس برن ؟
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2015, 23:57

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
مشکلی با ایمیل نیست در هلند از سمت دیتا سنتر ؛ ولی آیا خودتون فکر میکنید این تعداد روزانه اینباکس برن ؟
لطفا پیام خصوصی رو بخونید
این چیزی است که از من خواسته شده به من ربطی نداره چقدرش به اینباکس بره ولی با این جال لطفا جواب پیام خصوصی رو بدین باید این شرایط رو اعلام کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد
-
-
October 1st, 2015, 00:44
عضو دائم
-
-
October 1st, 2015, 11:00
عضو انجمن
می تونم براتون از هلند تقدیم بکنم
همونطور هم که توی تیکت عرض کردم
اگر تعداد سرورهاتون زیاد باشه می تونم تخفیف بیشتری هم لحاظ بکنم
اما در مورد ای پی ها
هزینه هر ای پی اضافه به صورت تکی 3 هزار تومن هست ولی اگر بخوایید به صورت پکی بگیرید متفاوت خواهد بود
اگر تمایل داشتید ما خدمتتون تقدیم می کنیم
-
-
October 1st, 2015, 11:36
عضو انجمن
اجاره سرور ماهانه 30 هزار تومان (سرور با رم 1 گیگ 1000 هزتر سی پی یو 40 گیگ هارد )
نصب دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس رایگان
ارائه ماژول اینترپرایس حرفه ای برای ارسال ایمیل (ماژول ACYmailing)
50 تومان هزینه نصب اولیه فقط ماه اول (مربوط به آموزش )
30 دقیقه آموزش و حوه استفاده از سرور ارسال ایمیل به همراه نحوه ارسال ایمیل به اینباکس
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-
-
October 3rd, 2015, 03:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mostafa73
سلام توی پست قبلی تعدادی سرور خریدم و الان دوباره تعدادی میخوام بخرم لطفا پیشنهاد ها تون رو اعلان کنید
دوستان این رو بدونید که تعداد خرید من زیاد هست و طولانی مدت اگه سرور های شما کیفیت لازم را داشته باشه
سرور رو برای ارسال ایمیل انبوه میخوام
امکان داره از سرور شما روزانه از 100 هزار تا 5 میلیون ایمیل ارسال بشه پس کیفیت و قوانین دیتا سنتر برام مهم هست
دوستان لطفا به این صورت افر بدین تا راحت تر از شما خرید کنم با تشکر
افری که پیشنهاد من هست به صورت زیر هست لطفا دقیقا به همین صورت قیمت بدین لینک ندین که برید افر ها رو ببینید یا از این جور حرف ها ، متاسفانه عده ای از فروشنده ها هستن حتی ارزش برای مشتری قائل نمیشن که بیان متن رو بخونن همینطوری متنی رو که 100 جا دادن رو کپی پیست میکنن و میرن از این جور فروشنده ها نمیشه انتظار داشت که بعد از خرید وقت بزارن برای رفع مشکل به وجود اومده
چه مقدار ایپی اضافه داده میشه ؟
قیمت هر ایپی اضافه چقدر هست ؟
این جمله رو مجبورم به اینگلیسی بنویسم چون معادل فارسی شو نمیدونم مدیران خواهش میکم اخطار ندین
ips from 8,16,32,64,128
8 ip based server
16 ip based server
32 ip based server
تظمین میدم روزانه 5 تا 6 سرور از شما خریداری کنم با اغاز فعالیت جدیدم و استقبال مشتری هام تا ماه دیگه تعداد خرید سرور هام از 6 تا در روز به 18 سرور در روز میرسه
Ram : 1 GB
H.D.D : 30GB
Ram : 2 GB
Ram : 4 GB
نکته جدی : لازم به ذکر هست که همینطور که میدونید ارسال ایمیل انبوه زیاد برای دیتا سنتر ها جالب نیست یعنی مثلا میان سرور رو بلاک میکنن یا ابیوز میزنن و از این جور حرف ها من تظمین میخوام که سروری که ارائه میدین ابیوز دریافت نکنه ، این رو هم بگم که نصب ای***یپت و اموزش و پنل و از این جور چیز ها نیاز نیست چون خود مشتری هام خودشون کانفینگر حرفه ای هستن و خودشون این کارهارو با سلیقه خودشون میکنن
لطفا هرچه زودتر افر ها تون رو بدین خیلی عجله دارم
ارایه سرور مجازی از ۶ لوکیشن فیزکی مختلف :
● مجازی سازی KVM - تحویل فوری - کنترل پنل فول SolusVM :
آمریکا Arizona وکانادا منترال OVHو آلمان Hetzner وفرانسه OVH و هلند Ecatel
● مجازی سازی VMware ESXI با کنترل پنل تحت وب فول و دسترسی VNC :
آمریکاDacentec و CenteriLogic وهلند دیتاسنتر Ecatelفول وارز ۱۰۰ درصد بدون ابیوز
یک روز (۲۴ساعت) تست رایگان سرور مجازی
----------------------------------------------------------------
● استفاده از مجازی سازهای VMware ESXI-vCenter Web Panel و KVM SolusVM
● تخفیف دائمی بر روی همه سرویس ها
● تمامی منابع قابل پیکربندی - فقط به میزان نیاز و مصرف خود منابع بخرید و سرور خود را کاستمایز کنید
● ارایه پنل تحت وب فول کنترل برای تمامی سرویس ها
● بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (در سرور بدون کانفیگ)
● ترافیک به صورت نامحدود بر روی همه لوکیشن ها و هاستینگ
● پنل نمایندگی فروش سرور مجازی با پهنای باند نامحدود تمام لوکیشن ها
● پشتیبانی فول تایم از طریق تیکت و ایمیل و چت و وایبر و تلگرام و پیام کوتاه و تماس تلفنی
----------------------------------------------------------------
آفرهای فعال ما :
سرور مجازی ازهلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست رایگان
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=144982
سرور میکروتیک اروپا با کیفیت بالای شبکه و پینگ پایین به ایران و قیمت اپتیمایز شده فقط ۹۹۰۰ تومان دایمی
http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=23
فایل سرور هارد بالا از ۵۰۰ گیگ تا ۴ ترابایت - هارد سخت افزاری اختصاصی wd be - لوکیشن آلمان و هلند و آمریکاو کانادا و فرانسه- شروع قیمت ۳۵۰۰۰ تومان
http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=33
سرور افزایش بازدید و رنک سایت 9900 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=141570
سرور سید باکس تورنت SeedBoX TorrentFulx - RuTorrent تاپیک فروش سرور
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=142301
افر ویژه این ماه - تعداد محدود - دیتاسنتر Nobis Tech USA - Arizone - رم دو ماهانه ۱۹۹۰۰ تومان دایمی
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150763
جهت دریافت قیمت متناسب با نیاز شما حتما با ما از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
● www.VPSi.xyz
www.vpsgroups.com
● ———————————————— -
● پرتال فروش: Client.VPSGroups.Com
● Telegram: @vpsgroups
● ای دی یاهو : vpsgroups_co
● https://www.facebook.com/vpsgroups
● Twitter: @VPSGroups
● پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
● شماره تماس شرکت و وایبر :
● 1-720-386-1870+
● ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-