سلام
دوستان ما به ناچار بابت یه کاری یه سرور بردیم مخابرات شبکه شون اینترانتی هست روی آی پی های 10 حالا ما میخوایم رو سرور فایل دانلود کنیم اینترنت نداریم فقط آی پی های آینترانتی رو سرور میبینهاینترنت هم نمیدن بهمون.
بنظر شما راه حل عملی چیه؟؟؟؟
سلام
دوستان ما به ناچار بابت یه کاری یه سرور بردیم مخابرات شبکه شون اینترانتی هست روی آی پی های 10 حالا ما میخوایم رو سرور فایل دانلود کنیم اینترنت نداریم فقط آی پی های آینترانتی رو سرور میبینهاینترنت هم نمیدن بهمون.
بنظر شما راه حل عملی چیه؟؟؟؟
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
میتونید از سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت هم استفاده کنید!
از سال 1385 تا کنون
با سلام مجدد
عزیزم V---p--n یک شبکه خصوصی هست و اصلا مربوط به فیل --- ت رینگ نمیشه (الان اصلا مصرف استارتر هم مربوط به فیل-تر-ینگ نمیشه) تبدیل اینترانت به اینترنت یعنی اتصال به شبکه خصوصی اینترنت یک سرور اینترنت ایران (v-p---n)
به این چیزی که گفتید میگن v ---p n ایران همان اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت.
در مورد vp -- n در اینترنت تحقیق فرمائید : http://www.asriran.com/fa/news/82504...8A%D8%B3%D8%AA
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
سلام
دوستان من همه اینا رو میدونم ام دنبال یه راه سریعتر بودم ک نشد فک کنم باس سرور ایران سفارش بدم...
در هر حال ممنونم
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
تونلینگ...!
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
دقیقا میخوام این کارو کنم یا اینکه یه سرور ایران بگیرم ام مثل اینکه بچه های این انجمن کسی نمیاد بهم آفر نمیده........
- - - Updated - - -
دوستان یه افر واسه خرید سرو بدین پهنای باند نامحدود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)