-
چطور میشه رو LXAdmin رپیدلیچ نصب کرد
با سلام یکی ار دوستام به من سرویس lxadmin داده بعد من لیچ روش نصب کردم و تمامی کاراشو به درستی انجام دادم ولی اگه بخوام فایلی رو دانلود کنم از سرور های گوناگون ارور میده که نمیشه ارتباط برقرار بشه که من فکر می کنم به خاطر وجود این lxadmin است چون رو سی پنل به خوبی لیچ کار میکنه
اروری که میده اینه : به عنوان مثال از سورور مگا
کد:
Couldn't connect to www.megaupload.com at port 80
اگه کسی راه حلی بلده که بشه ازش استفاده کرد به من بگه ؟
در ضمن کسی که به من سرویس داده خودش با لیچ مشکلی نداره نمی دونه که چطور میشه از این مشکل برقرار نشدن ارتباط رها بشه :no:
-
-
May 11th, 2009 12:28
# ADS
-
پاسخ : چطور میشه رو LXAdmin رپیدلیچ نصب کرد
این خطایی که نوشتید عدم اتصال به سرور مورد نظر رو نشون میده و هیچ ارتباطی با خود سرور ندارد مگر اینکه تنظیمات خاصی روی سرور انجام داده باشید.
از سرورهای دیگر میتوانید فایل بگیرید غیر از megaupload.com ؟
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
نه
در بالا هم ذکر کردم از تمامی سرور ها بخوام دانلود کنم این ارور میده حالا بهجای مگا شما نام اون سرور رو قرار دهید
منظور از تنظیمات چیه ؟
تنظیمات خاصی هست در lxadmin که این اجازه رو صلب میکنه که از لیچ بشه استفاده کرد ؟
-
-
خود xla یه قسمتی داره که آدرس میدید فایل رو دانلود میکنه رو سرور . دیگه چیکار به این اسکریپت هست؟
-
-
خوب بخاطر اینه که ما می خواهیم هاستینگی به مشتریانمون بدیم که از رپید لیچ استفاده می کنند
در غیر این صورت کاربرای خودمان را از دست می دیم
اگه راه حلی به ذهنتان میرسه که مشکل بر طرف بشه بگید
-
-
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
خود xla یه قسمتی داره که آدرس میدید فایل رو دانلود میکنه رو سرور . دیگه چیکار به این اسکریپت هست؟
ال ایکس ادمین لینکهای رپید و ... رو wget نمیکنه که !!!
-