-
August 24th, 2015, 21:39
نحوه بکاپ گیری از کل سرور مجازی و بازیابی آن
سلام به همه.
سوال من اینه که چطور میشه از کل یک سرور مجازی بک آپ گرفت و در یک فایل در سیستم دیگری ذخیره کرد و در صورت خراب شدن یا هک شدن و یا هر مسئله ی دیگری سیستم رو بازیابی نمود.
لطفا با فرض های زیر به سوال بالا پاسخ بدید.
- من یک سرور مجازی لینوکس دارم که کرنل اختصاصی داره و از خانواده ردهته (مثل CentOS).
- تمام نرم افزارها و تنظیماتشون و حتی تنظیماتی که روی پورتهای SSH و یوزرها و غیره انجام دادم هم جزو بکاپ باشن.
- نیاز به سرور دیگری نباشه فقط بشه بصورت فایل روی یک هاست دیگری ذخیره کرد(یعنی سرور مقصد که برای ذخیره سازیه فقط یه مکان برای ذخیره سازی باشه و نیازی به SSH کردن و غیره بهش نباشه.)
- لطفا پاسخ هاتون یک خطی و سرسرکی نباشه هر توضیحی میفرمایید کامل باشه.
-
-
August 24th, 2015 21:39
# ADS
-
August 25th, 2015, 13:14
پاسخ : نحوه بکاپ گیری از کل سرور مجازی و بازیابی آن
با عرض سلام
دوست گرامی اگر پنل دارید بحث متفاوت هست اگر دسترسی ssh دارید و میخواید بکاپ بگیرید از دستور rsync استفاده کنید و از سوئئچ -av میتونید بدین منظور بهره بگیرید البته حتما help دستور رو ببینید تا بیشتر اگاه بشید بعد مسیری که میخواید ازش بکاپ بگیرید رو مشخص میکنید و یک مسیر هم میدید او اون بکاپ میگیره بخواید انتقال هم بدید حالا یا با ftp و یا http میتونید اینکار رو بکنید
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از p2m به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2015, 13:18
سلام.
حتما برای بازیابی بهتر است اطلاعات باید از سرور بک آپی استفاده کنید که دسترسی root و SSH داشته باشید.
همچنین که یوزر p2m اعلام کردند می توانید از Rsync استفاده کنید.
در صورت نیاز راهنمایی هایی کامل در رابطه با این دستور و اتصال و sync کردن اطلاعات را برای شما ارسال کنم.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2015, 19:27

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام.
حتما برای بازیابی بهتر است اطلاعات باید از سرور بک آپی استفاده کنید که دسترسی root و SSH داشته باشید.
همچنین که یوزر p2m اعلام کردند می توانید از Rsync استفاده کنید.
در صورت نیاز راهنمایی هایی کامل در رابطه با این دستور و اتصال و sync کردن اطلاعات را برای شما ارسال کنم.
از پاسختون ممنونم.
لطفا برایم ارسال بفرمایید.
-
-
August 31st, 2015, 19:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ahmad660
سلام به همه.
سوال من اینه که چطور میشه از کل یک سرور مجازی بک آپ گرفت و در یک فایل در سیستم دیگری ذخیره کرد و در صورت خراب شدن یا هک شدن و یا هر مسئله ی دیگری سیستم رو بازیابی نمود.
لطفا با فرض های زیر به سوال بالا پاسخ بدید.
- من یک سرور مجازی لینوکس دارم که کرنل اختصاصی داره و از خانواده ردهته (مثل CentOS).
- تمام نرم افزارها و تنظیماتشون و حتی تنظیماتی که روی پورتهای SSH و یوزرها و غیره انجام دادم هم جزو بکاپ باشن.
- نیاز به سرور دیگری نباشه فقط بشه بصورت فایل روی یک هاست دیگری ذخیره کرد(یعنی سرور مقصد که برای ذخیره سازیه فقط یه مکان برای ذخیره سازی باشه و نیازی به SSH کردن و غیره بهش نباشه.)
- لطفا پاسخ هاتون یک خطی و سرسرکی نباشه هر توضیحی میفرمایید کامل باشه.
بهترین راه استفاده از قابلیت اسنپ شات هست که بیشتر مجازی ساز ها دارن .
دوم اینکه از فایل سیستمتون که به احتمال زیاد یک فایل vmdk و یا qcow2 هست یک بک آپ بگیرید .
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2015, 20:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
---
بهترین راه استفاده از قابلیت اسنپ شات هست که بیشتر مجازی ساز ها دارن .
دوم اینکه از فایل سیستمتون که به احتمال زیاد یک فایل vmdk و یا qcow2 هست یک بک آپ بگیرید .
این فقط تنطیمات رو نگه میداره و تضمینی برای فایل ها نیست
ترکیبی بهتره اسنپ شاپ و بک آپ فایل
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2015, 20:16

نوشته اصلی توسط
hegza
این فقط تنطیمات رو نگه میداره و تضمینی برای فایل ها نیست
ترکیبی بهتره اسنپ شاپ و بک آپ فایل
اکانش هست توضیح کامل بفرمایین؟
-