-
August 22nd, 2015, 22:45
عضو انجمن
.:: کـدنـویسـی 5 قـالـب psd بـه صــورت رایــگان ::. ( برای 5 نفر اول انجام میشود )
به نــام خـدا
با عـرض سلــام و خســته نبــاشیـد .
دوستان و بزرگـواران بنده ایـن تاپیــک رو ایجــاد کــردم تا برای 5 نــفر اول psd قالــبشون رو کــد کـــنم !
لطفاً قــوانیـن رو رعایــت کنیـد .
1. Psd برای کسایی که نیاز دارند و واقعاً باید کد شــود ( کسانــی که میخــواهنــد کد شــود و بــرای عــموم به فــروش برســاند پسـت ارسـال نکــند ! )
2. لطفاً 5 نفر اول یـک شات از قالــب psd ارسـال کننــد ( توضیحات لازمه رو در پیام خصوصــی ارســال کنیـد )
3. قالب لایــه بــاز بایــد حــرفه ایــ باشــد ، چــون بنــده به دلیــل اینـکه میخــوام اینــها رو به عــنوان نــمونه کــار جمع کنــم بایــد قالــب حرفــه ای و قالب قبـــول باشــد .
4. کــد کردن قــالب ها در مــدت زمــان 2 روز الی 30 روز انــجام خــواهـد شـد .
5. لطفاً زود زود پیــام ندیــد "قالــب کد شــد ، چی شد و ..." !
6. لطفاً قوانیــن رو زیـر پا نگذاریـد .
موفق باشیـد .

-
تعداد تشکر ها ازpardazonline به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015 22:45
# ADS
-
August 22nd, 2015, 22:52
عضو جدید
پاسخ : .:: کـدنـویسـی 5 قـالـب psd بـه صــورت رایــگان ::. ( برای 5 نفر اول انجام میشود )
سلام
من نفر اول دارم رو psd کار می کنم بزودی ارسال می کنم
سپاس
ویرایش توسط kamandar : August 22nd, 2015 در ساعت 22:54
-
-
August 22nd, 2015, 22:54
عضو انجمن
پاسخ : .:: کـدنـویسـی 5 قـالـب psd بـه صــورت رایــگان ::. ( برای 5 نفر اول انجام میشود )

نوشته اصلی توسط
kamandar
سلام من نفر اول
درود ، دوست عزیز یک شات همراه توضیات ارسال کنیـد .
-
تعداد تشکر ها از pardazonline به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015, 23:27
عضو جدید
نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم
یک راه ارتباطی دیگه بفرمائید تا تقدیمتون کنم ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
-
August 22nd, 2015, 23:30
عضو انجمن
آیـدی یاهـو اد بفــرمایــید .
pardazonline@yahoo.com
-
-
August 23rd, 2015, 00:08
عضو جدید
سلام منم نفر دوم
یه فایل پی اس دی دارم که ادامه مطلب نداره و یکی هم برام به html تبدیل کرده ولی زیاد حرفه نیست
الان براتون شات رو پ.خ می کنم
-
-
August 23rd, 2015, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
djmojtaba
سلام منم نفر دوم
یه فایل پی اس دی دارم که ادامه مطلب نداره و یکی هم برام به html تبدیل کرده ولی زیاد حرفه نیست
الان براتون شات رو پ.خ می کنم
درود ، دوست عزیز بنده psd رو مشاهده کردم والا این psd شما حرقه ای نیست و در حد معمولی و کمتر از معمولی هست !
لطفاً اگر لایه باز حرقه ای دارید ارسال کنیـد .
دوستان تا حالا به بنده کسی شات ارسال نکرده هست ولی 3 نفر شرکت کردند ! تا 3 روز فرصت دارند تا شات و توضیحات تکمیلی رو ارسال کنند در غیر اینصورت نفرات دیگر جایگزین خواهد شد !
موفق باشید .
- - - Updated - - -
تــوجــه :
3.
قالب لایــه بــاز بایــد حــرفه ایــ باشــد ، چــون بنــده به دلیــل اینـکه میخــوام اینــها رو به عــنوان نــمونه کــار جمع کنــم بایــد قالــب حرفــه ای و قالب قبـــول باشــد .
-
-
August 23rd, 2015, 02:24
عضو انجمن
نمونه کار دارید دوست عزیز؟یک مورد پروژه براتون دارم
-
-
August 23rd, 2015, 11:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fanix
نمونه کار دارید دوست عزیز؟یک مورد پروژه براتون دارم
درود ، دوست عزیز اگر نمونه کار موجود بود ، بنده به نظرتون این تاپیک رو ایجـاد میــکردم ؟
یا علی
-
-
August 23rd, 2015, 12:03
بروزترین سایت موزیک
mysogandmusic.com
-