-
August 22nd, 2015, 01:01
عضو انجمن
چه مودمی بخرم؟
یک دانگل usb میخوام که شبکه 4g ایرانسل ساپورت کنه اینترنت سیم کارت رو share کنم مدل مودم adsl من در لینک زیر هست خودتون ببینید
http://www.digikala.com/Product/DKP-...-DSL-2750U-New
چون الان این مودم فقط دانگل مدل D-Link DWM-156 3G HSUPA USB Adapter رو فقط ساپورت میکنه من میخام یک دانگل بخرم که قابلیت اینو داشته باشه که شبکه 4g ایرانسل وصل بشه و مودمم اون دانگل رو ساپورت کنه ؟حالا به نظرتون چه مدل دانگل بخرم ؟
ویرایش توسط n4ser : August 22nd, 2015 در ساعت 22:16
دلیل: تصحیح
-
-
August 22nd, 2015 01:01
# ADS
-
August 22nd, 2015, 02:13
عضو جدید
پاسخ : چه مودمی بخرم؟
با سلام
البته فرقه آنچناني نداره و اين حرف صدق نمي كنه ولي شما همون برنده ديلينك رو بخريد
موفق باشيد
-
-
August 22nd, 2015, 15:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad2
با سلام
البته فرقه آنچناني نداره و اين حرف صدق نمي كنه ولي شما همون برنده ديلينك رو بخريد
موفق باشيد
شما مطمنین فرقی نداره؟ چون تو سایت دیجی کالا تو قسمت نظرات نوشتن کاربرا که هر دانگل با این مودم سازگار نیست
-
-
August 22nd, 2015, 17:26
عضو انجمن
تجربه ثابت کرده از خود شرکت ایرانسل بخری کیفیت بهتری داره چون بر اساس سرویسشون مودم وارد کردن
رایت اینطور بود مودم های خودش یک سرو گردن از نمونه های بازار بهتر بود و مثل مال خودش در بازار نبود
-
-
August 22nd, 2015, 19:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
starting
تجربه ثابت کرده از خود شرکت ایرانسل بخری کیفیت بهتری داره چون بر اساس سرویسشون مودم وارد کردن
رایت اینطور بود مودم های خودش یک سرو گردن از نمونه های بازار بهتر بود و مثل مال خودش در بازار نبود
شما تاپیک با دقت نخوندی انگار؟ خیلی واضح گفتم تو تاپیک بالا دانگل سازگار با مودم d -link 2750 u که در بالا گفتم رو میخوام به ایرانسل ربطی پیدا نمیکنه
-
-
August 22nd, 2015, 20:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
شما تاپیک با دقت نخوندی انگار؟ خیلی واضح گفتم تو تاپیک بالا دانگل سازگار با مودم d -link 2750 u که در بالا گفتم رو میخوام به ایرانسل ربطی پیدا نمیکنه
اتفاقا خوب فهمیدم شما مطلب منو نگرفتین
http://irancell.ir/portal/home/?20832/CPE%20Types
-
-
August 22nd, 2015, 22:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
starting
من دارم میگم مودم که دارم دانگل میخوام که مودم اون دانگل رو ساپورت کنه شما میگی ایرانسل؟ اصلا ربطی به ایرانسل نداره میخوام دانگل رو بزنم پشت usb مودمم که اینترنت شبکه ایرانسل رو بده به مودمم ؟ شما لطفا اسپم نکن وگرنه پست شما گذارش میشه تاپیک رو بخون اگر نمیدونی جواب چیه اسپم نکن
-
-
August 23rd, 2015, 02:06
عضو دائم
یک نکته عزیز خوب چرا دانگل مستقیم به سیستم وصل نمیکنی ایا دلیل خاصی داره
یا بعداز وصل کردن قصد اینو دارید که مودمتون نت را بصورت وایرلس شیر کنه به همین دلیل میخواهید دانگل را به مودمتون وصل کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 23rd, 2015, 02:14
والا من هم d-link داشتم هم tp-link دو تاشم راحت هک میشدن. باگ دارن (انگاری)
به نظره من asus بخرید واقعا عالیه خر کار!!!
-
-
August 23rd, 2015, 11:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
والا من هم d-link داشتم هم tp-link دو تاشم راحت هک میشدن. باگ دارن (انگاری)
به نظره من asus بخرید واقعا عالیه خر کار!!!
اسپم نکن لطفا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک نکته عزیز خوب چرا دانگل مستقیم به سیستم وصل نمیکنی ایا دلیل خاصی داره
یا بعداز وصل کردن قصد اینو دارید که مودمتون نت را بصورت وایرلس شیر کنه به همین دلیل میخواهید دانگل را به مودمتون وصل کنید
من الان دانگل مستقیم وصلبقیه افرادی که از نت من استفاده میکننن سیگنالبرای اون ها قدرت لازم رو نداره اما سیگنال خروجی مودم من خیلی قوی تره میخوام به صورت وایرلس بخش بشه
-