من تعدادی سایت دارم که میخوام اونا رو بفروشم
میخوام واسه هر سایت یه فاکتور بسازم و قیمت ها رو درج کنم
اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید که چه چیزایی واسه فروش سایت باید در نظر بگیرم؟
من تعدادی سایت دارم که میخوام اونا رو بفروشم
میخوام واسه هر سایت یه فاکتور بسازم و قیمت ها رو درج کنم
اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید که چه چیزایی واسه فروش سایت باید در نظر بگیرم؟
دوستدار کتاببلیان
1 : رتبه الکسا
2 : رتبه گوگل
3 : بازدید روزانه
4 : بازدید ماهانه
5 : تعداد مطلب مفید
6 : میزان درآمد و هزینه
7 : زمینه های درآمد بیشتر
8 : تعداد نویسندگان
و...
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
دوستدار کتاببلیان
اگر فاکتور دارید میدید که فقط بنویسید سایت ....
نیازی به درج این موارد ندارید.خود طرف باید بررسی کنه
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
دوستدار کتاببلیان
همین که میگن بررسی کنند میخوان موارد بالا بررسی بشه.شما هر چی اطلاعات کمتر بدی بهتره.بزار خودشون کسب اطلاعات کنند.
دقیق نمیدونم ولی برای فروش یه فرمول داره...
درآمد خالص سایت ضرب در 10 میشـه یا 6 دقیق یادم نیست...
منظور از کل دارایی (مادی و معنوی) چیه؟
البته من هنوز قیمتی مدنظر ندارم. اما همه چیز که درآمد نیستمثلا سایت شما ماهی 2 میلیون درآمد داره طرف 20 میلیون بخره آره ؟ بعد مغز چی خورده باید اینکار رو کنه ؟!!
رتبه و معروفیت لوگو و سابقه و... هم هست
حتی بخث اختصاصی بودن سیستم هم جداست...
دوستدار کتاببلیان
منظور از دارایی های مادی، تمام تجهیزاتی است که متعلق به آن بیزینس خاص است (مالکیت و نه اجاره). دارایی های معنوی نیز همجون پتنت ها، کپی رایت ها، ... .
با نظر شما در مورد اهمیت برند و ... در قیمت گذاری مخالف هستم، چرا که تاثیر این ها در درآمد آن بیزینس مستتر بوده و نیازمند قیمت گذاری مجزا نیستند. در واقع درآمد حاصل از آن تجارت تا حدی نتیجه این موارد هستند و ارزش شان به همین حد می باشد.
فرمول ارایه شده به شما دقیقا مطابق با قانون تجارت می باشد و برای اطلاعات بیشتر می توانید این قوانین را بطور کامل مطالعه نمایید.
ویرایش توسط nexinel : August 18th, 2015 در ساعت 14:51
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)