-
August 12th, 2015, 03:11
عضو انجمن
رابطه ovh با ایران چطور است ؟
سلام رابطه این دیتاسنتر با ایران چطوره ؟/
با اطلاعات حقیقی میشه ثبت نام کرد و با ایپی ایران یا خیر؟
-
-
August 12th, 2015 03:11
# ADS
-
August 12th, 2015, 03:13
عضو انجمن
پاسخ : رابطه ovh با ایران چطور است ؟
سلام خیر باید مدارکی ارائه بدید که ثابت کنه شما داخل ایران زندگی نمیکنید ، اگر با پی پال خرید میکنید باید وریفای شده بشه و به نام خودتون
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
-
August 12th, 2015, 03:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverhaa
سلام خیر باید مدارکی ارائه بدید که ثابت کنه شما داخل ایران زندگی نمیکنید ، اگر با پی پال خرید میکنید باید وریفای شده بشه و به نام خودتون
پی پال دارم از حساب بانکی توی دبی هست ولی الان ایران هستم
مدرک برای ثابت کردن اینکه ایرانی نیستم چیه ؟ سند ملک تو دبی به نام پاسپورتم رو قبول میکنند ؟ هرچند پاسپورتم ایرانیه ! چیزی در این باره میدونید؟
-
-
August 12th, 2015, 03:44
عضو انجمن
مدارک باید غیر ایرانی باشه و با مدارک صاحب خساب پیپال و یا حساب بانکی یکی باشه.
موفق باشید
-
-
August 12th, 2015, 04:05
عضو دائم
جهت همکاری با دیتاسنتر ovh شما باید مدارکی مانند پاسپورت یا آی دی کارت ؛ قبض برق یا گاز یا آب از محل سکونت واقعی خود در خارج و در برخی مواقع ارائه پروف بانکی ارائه شود. تمامی مدارک باید با هویت واقعی خارجی باشد و همچنین نام بازکننده حساب در ovh با نام پرداخت کننده در پیپال حتماً باید یکی باشد و طبق تجربه در هر پرداخت حتی تمدید سرورها این مورد چک میشود.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
August 12th, 2015, 04:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
پی پال دارم از حساب بانکی توی دبی هست ولی الان ایران هستم
مدرک برای ثابت کردن اینکه ایرانی نیستم چیه ؟ سند ملک تو دبی به نام پاسپورتم رو قبول میکنند ؟ هرچند پاسپورتم ایرانیه ! چیزی در این باره میدونید؟
اونا با ایرانی مشکل ندارند مشکلشون ایرانه شما ثابت کن دبی هستین + حتما باید بیلینگ هاتون به نام خودتون بخوره سخت میگیرند تو این مورد
-
-
August 12th, 2015, 04:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a.e
جهت همکاری با دیتاسنتر ovh شما باید مدارکی مانند پاسپورت یا آی دی کارت ؛ قبض برق یا گاز یا آب از محل سکونت واقعی خود در خارج و در برخی مواقع ارائه پروف بانکی ارائه شود. تمامی مدارک باید با هویت واقعی خارجی باشد و همچنین نام بازکننده حساب در ovh با نام پرداخت کننده در پیپال حتماً باید یکی باشد و طبق تجربه در هر پرداخت حتی تمدید سرورها این مورد چک میشود.
قبض اب و برق خونه دبی همه اینارو دارم به نام خودم هست و حساب پیپال و ویزا هم بنام خودم هست
ولی من فعلا ایران هستم یعنی با ایپی ایران میخوام ببینم مشکلی ندارن؟

نوشته اصلی توسط
starting
اونا با ایرانی مشکل ندارند مشکلشون ایرانه شما ثابت کن دبی هستین + حتما باید بیلینگ هاتون به نام خودتون بخوره سخت میگیرند تو این مورد
با ایپی ایران که مشکلی ندارند ؟ اگه موقع پرداخت با ایپی دبی برم یا امریکا مثلا شک نکنن یک وقت ؟
کلا فقط میخوام یک سرور ابری بگیرم با پنل و تجهیزات
-
-
August 12th, 2015, 11:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
قبض اب و برق خونه دبی همه اینارو دارم به نام خودم هست و حساب پیپال و ویزا هم بنام خودم هست
با ایپی ایران که مشکلی ندارند ؟ اگه موقع پرداخت با ایپی دبی برم یا امریکا مثلا شک نکنن یک وقت ؟
با سلام
حتما باید آی پی پرداختی تون هم از دبی باشه
AnaCloud
TELL:02191035486
TELEGRAM:@anacloud2
-
-
August 12th, 2015, 11:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
elementary
سلام
کسی که سند ملک در دبی داره دیگه ایرانی نیست یعنی مقیم هستید پس مشکلی نداره
چند سال دبی هستید ؟
-
-
August 15th, 2015, 03:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xmohammadx
با سلام
حتما باید آی پی پرداختی تون هم از دبی باشه
ربطی نداره اگر شما با ادرس دبی اکانتتون رو وریفای کنید و پرداخت ها رو هم خودتون بزنید ربطی به آی پی نداره دوست من از قدیم میگن طلا که پاک است چه حاجتش به خاک است
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-