با سلام,
- باید vCenter را در یک سرور مجازی یا در یک سرور فیزیکی اختصاصی نصب و اجرا کرد؟ (virtualize or not to virtualize)
- کدام روش بهتر خرابی را کاهش می دهد و برای مدیریت ساده تر است؟
- جوانب مثبت و منفی به هر روش با توجه به تجربه دوستان چیست؟
Virtualize vCenter Server
Run it on a dedicated physical server
با سلام,
- باید vCenter را در یک سرور مجازی یا در یک سرور فیزیکی اختصاصی نصب و اجرا کرد؟ (virtualize or not to virtualize)
- کدام روش بهتر خرابی را کاهش می دهد و برای مدیریت ساده تر است؟
- جوانب مثبت و منفی به هر روش با توجه به تجربه دوستان چیست؟
نیاز به این نیستش که سرور اختصاصی باشد بصورت مجازی در صورتی که منابع اختصاصی خوب در اختیارش باشه بدون مشکل کار خواهد کرد همانظوری که چندین سال داریم بصورت مجازی استفاده میکنم بدون خطا و مشکل خراب شدن که دلیل شهم قررا دادن منابع اختصاصی و زیاد هستش
ولی به نظرم با توجه به اینکه این روزها سرورهای اختصاصی بین 50 تا 70 هزار تومن هم براحتی در دسترس و قابل تهیه هست
با توجه به این توجیه قیمت و داشتن منابع 100% اختصاصی خوب یه سرور اختصاصی به قیمت چی توز موتوری تهیه میکنید و خیالتان هم از هر گونه اما و شاید هم راحت میکنید
در نحایت هم بگم که روی مجازی هم هیچ گونه مشکلی برنخواهید خورد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
من هم چند سال هست Vcenter رو مجازی کردم و مشکلی ندارم
فقط حواستون باشه اگر می خواید از Distributed Switch استفاده کنید بهتر از سرور فیزیکی استفاده کنید. (البته اینطوری فکر می کنم) .
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
از همان حالت مجازی استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
سلام
حالت مجازی با کرک مناسب نصب و استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد .
آیا کسی هر دو روش رو امتحان کرده, که مقایسه دو روش رو ذکر کند.
جوانب مثبت و منفی هر روش.
درود
از مجازی استفاده کنید.اگر منابع به میزان کافی در نظر بگیرید تفاوتی با اختصاصی نخواهد داشت.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
چیزی نیست که به بیشتر از مجازی نیاز داشته باشد
استفاده از اختصاصی بیشتر هزینه بر است تا کاراتر.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)