نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: هاستینگ به من هاست پربازدید داده یا نه ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض هاستینگ به من هاست پربازدید داده یا نه ؟

بنده از یکی از سایتهای هاستینگ که نماینده اش هم اتفاقا تو این انجمن هست، هاست پربازدید گرفتم. من قبل از خرید ازشون چند تا سایت نمونه که از این پلن استفاده می کنن خواستم که سرعت سایت و چک کنم ایشون هم معرفی کردن. حالا معیار من برای چک کردن سرعت بارگذاری هاست، ستون speed توی سایت host-tracker بوده نمی دونم این معیار من درسته یا نه. سایتیُ که به من معرفی کردن که اتفاقا خیلی هم پربازدید بود وقتی تست زدم از 32 مورد تستی که معمولا هاست تراکر انجام میده حداقل 5 تا لود با سرعت مگ وجود داشت یعنی بالای 1000 کیلوبایت و باقی موارد هم بین 100 کیلوبایت تا 800 کیلوبایت متغیر بود به ندرت سرعت زیر 100 کیلوبایت بود(اسکرین شات موجوده). خوب من هم وقتی این شرایط و دیدم یه هاست پربازدید سفارش دادم حالا که روی هاست خودم یه وردپرس صفر کیلومتر ریختم وقتی دارم سایت تو هاست تراکر چک می زنم سرعت لود بین 3 تا 50 کیلوبایته.
    بعد این رفتم سراغ dns ها و دیدم روی dns سایتی که معرفی کردن کلا 6 تا سایت وجود داره و روی dns که به من دادن حدودا 30 تا 40 سایته که همه سایت ها الکسای میلیونی دارن.

حالا سئوال من اینه که با این شرایط آیا ایشون به من هاست پربازدید دادن یا نه ؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

اینم اسکرین شات هاست تراکر

هاستی که به من داده شده

هاست نمونه پربازدید که توسط هاستینگ به من معرفی شده

2. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : هاستینگ به من هاست پربازدید داده یا نه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanmo نمایش پست ها
    بنده از یکی از سایتهای هاستینگ که نماینده اش هم اتفاقا تو این انجمن هست، هاست پربازدید گرفتم. من قبل از خرید ازشون چند تا سایت نمونه که از این پلن استفاده می کنن خواستم که سرعت سایت و چک کنم ایشون هم معرفی کردن. حالا معیار من برای چک کردن سرعت بارگذاری هاست، ستون speed توی سایت host-tracker بوده نمی دونم این معیار من درسته یا نه. سایتیُ که به من معرفی کردن که اتفاقا خیلی هم پربازدید بود وقتی تست زدم از 32 مورد تستی که معمولا هاست تراکر انجام میده حداقل 5 تا لود با سرعت مگ وجود داشت یعنی بالای 1000 کیلوبایت و باقی موارد هم بین 100 کیلوبایت تا 800 کیلوبایت متغیر بود به ندرت سرعت زیر 100 کیلوبایت بود(اسکرین شات موجوده). خوب من هم وقتی این شرایط و دیدم یه هاست پربازدید سفارش دادم حالا که روی هاست خودم یه وردپرس صفر کیلومتر ریختم وقتی دارم سایت تو هاست تراکر چک می زنم سرعت لود بین 3 تا 50 کیلوبایته.
    بعد این رفتم سراغ dns ها و دیدم روی dns سایتی که معرفی کردن کلا 6 تا سایت وجود داره و روی dns که به من دادن حدودا 30 تا 40 سایته که همه سایت ها الکسای میلیونی دارن.

حالا سئوال من اینه که با این شرایط آیا ایشون به من هاست پربازدید دادن یا نه ؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

اینم اسکرین شات هاست تراکر

هاستی که به من داده شده

هاست نمونه پربازدید که توسط هاستینگ به من معرفی شده
    سلام

آدرس سایت خودتان به همراه نمونه سایتی که به شما دادند را اعلام نمائید.

باتشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

حالا روی اون سروری هم به شما سرویس دادند میفرمایید سایت های زیادی هست و از یک طرف هم سایت هاش کم بازدید هستند و کم مصرف پس موردی نداره و اگر خودتون از سرعت سایتتون راضی هستید و از پشتیبانی و ... پس دیگه موردی وجود نداره !

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

سلام
    این مورد رو بیشتر باید خودتون بسته به مصرف منابع سایتتون و کیفیتی که حال روی هاستی که ارائه شده دارد باید تشخیص بدید. نه با هاست تراکر!
    ..::| بیش از یک دهه |::..

عضو جدید In-God-We-Trust آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    52 پست

به این چیزهایی که عرض کردید ربطی نداره.
    باید تست کنید ببینید در طول روز یا ماه چقدر بازدید کننده دارید و اینکه هاست میکشه یا نه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)