-
-
-
July 9th, 2015 13:51
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : هاستینگ به من هاست پربازدید داده یا نه ؟

نوشته اصلی توسط
peymanmo
بنده از یکی از سایتهای هاستینگ که نماینده اش هم اتفاقا تو این انجمن هست، هاست پربازدید گرفتم. من قبل از خرید ازشون چند تا سایت نمونه که از این پلن استفاده می کنن خواستم که سرعت سایت و چک کنم ایشون هم معرفی کردن. حالا معیار من برای چک کردن سرعت بارگذاری هاست، ستون speed توی سایت host-tracker بوده نمی دونم این معیار من درسته یا نه. سایتیُ که به من معرفی کردن که اتفاقا خیلی هم پربازدید بود وقتی تست زدم از 32 مورد تستی که معمولا هاست تراکر انجام میده حداقل 5 تا لود با سرعت مگ وجود داشت یعنی بالای 1000 کیلوبایت و باقی موارد هم بین 100 کیلوبایت تا 800 کیلوبایت متغیر بود به ندرت سرعت زیر 100 کیلوبایت بود(اسکرین شات موجوده). خوب من هم وقتی این شرایط و دیدم یه هاست پربازدید سفارش دادم حالا که روی هاست خودم یه وردپرس صفر کیلومتر ریختم وقتی دارم سایت تو هاست تراکر چک می زنم سرعت لود بین 3 تا 50 کیلوبایته.
بعد این رفتم سراغ dns ها و دیدم روی dns سایتی که معرفی کردن کلا 6 تا سایت وجود داره و روی dns که به من دادن حدودا 30 تا 40 سایته که همه سایت ها الکسای میلیونی دارن.
حالا سئوال من اینه که با این شرایط آیا ایشون به من هاست پربازدید دادن یا نه ؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
اینم اسکرین شات هاست تراکر
هاستی که به من داده شده
هاست نمونه پربازدید که توسط هاستینگ به من معرفی شده

سلام
آدرس سایت خودتان به همراه نمونه سایتی که به شما دادند را اعلام نمائید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
حالا روی اون سروری هم به شما سرویس دادند میفرمایید سایت های زیادی هست و از یک طرف هم سایت هاش کم بازدید هستند و کم مصرف پس موردی نداره و اگر خودتون از سرعت سایتتون راضی هستید و از پشتیبانی و ... پس دیگه موردی وجود نداره !
-
-
عضو دائم
سلام
این مورد رو بیشتر باید خودتون بسته به مصرف منابع سایتتون و کیفیتی که حال روی هاستی که ارائه شده دارد باید تشخیص بدید. نه با هاست تراکر!
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
عضو جدید
به این چیزهایی که عرض کردید ربطی نداره.
باید تست کنید ببینید در طول روز یا ماه چقدر بازدید کننده دارید و اینکه هاست میکشه یا نه
-