-
عضو جدید
سوال در مورد قالب دایان موزیک
درود
دوستان دوست بنده میخواد این قالب سایت دایان موزیک را از طراح اون خریداری کنه ولی دقیقا نمیدانه از کجا باید قالب را بخره و دقیقا ده سایت مشغول فروش اون هستند و از طرفی قالب اصلی را اصلا نمیتونه تشخیص بده ، ایشان تاپیک را میبینه
لطفا اگر کسی دقیقا میدانه قالب اصلی کدام هست راهنمایی کنند تا ایشان بتونه درست انتخاب کنه
الان تو آدررس زیر سه تا قالب هست که ظاهر همگی یکی هست و دقیقا معلوم نیست تفاوت اونها چی هست
http://marketwp.ir/?utf8=%E2%9C%93&s...B2%DB%8C%DA%A9
ظاهرا ورژن دو ارزان تر هست و هیچ تفاوتی هم در امکانات و دمو دیده نمیشه
-
-
July 5th, 2015 15:33
# ADS
-
پاسخ : سوال در مورد قالب دایان موزیک
دوست عزیز من همه این قالب هارو دارم باید بهتون بگم که از نظر کیفیت عالی هستن ...
طراح اصلی این قالب ها محمد پور داداش هستش ...
برخیشون در سایت اول محمد پورداداش به ادرس 4dah.ir فروخته میشه و بعضیاشون در آدرس دوم famo.ir هستنن ...
در حال حاظر مالک جدید هر دو سایت آقای سید علی میباشد و محمد پور داداش با ایشون همکاری هایی دارند ...
فرق این قالب ها هم تیو گرافیکشون هست ظاهر قالب ها با یک دیگر فرق دارن همچنین امکاناتشون ...
ویرایش توسط Mr.Pouria : July 5th, 2015 در ساعت 15:43
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام./
http://www.famo.ir/910/%D9%81%D8%B1%...D8%A7%D9%86-2/
فامو..
چه سایت خودش چه مارکت وردپرس ...فروشنده هر دو فامو هست
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mha1368
من پیشنهاد میکنم اگه میخوان به حقوق طراح احترام بزارن بهتره از خود سایت مستقیم خرید کنن ...
چون مارکت وردپرس 30 درصد رو برای خودش بر میداره. ...
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز من همه این قالب هارو دارم باید بهتون بگم که از نظر کیفیت عالی هستن ...
طراح اصلی این قالب ها محمد پور داداش هستش ...
برخیشون در سایت اول محمد پورداداش به ادرس 4dah.ir فروخته میشه و بعضیاشون در آدرس دوم famo.ir هستنن ...
در حال حاظر مالک جدید هر دو سایت آقای سید علی میباشد و محمد پور داداش با ایشون همکاری هایی دارند ...
فرق این قالب ها هم تیو گرافیکشون هست زاهر قالب ها با یک دیگر فرق دارن همچنین امکاناتشون ...

نوشته اصلی توسط
mha1368
ممنون
بله ولی تو سایت خودش دمو که قرار داده کلا با سایت زیر فرق داره
dayanmusic.com
الان این قالب ها که گذاشته شده کدام مثل قالب سایت بالا هست ؟ نکته اینکه سایتی که قراره راه اندازی بشه مذهبی هست ! ( خلاصه تو این دوره زمانه سایت مذهبی هم لازم هست
)
و نکته اینکه تو سایت خودش دمو کلا فرق داره و این نسخه 60 هزار تومانی اونجا کلا وجود نداره گویا !
-
-
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
الان این قالب همین هست ؟
dayanmusic.com
اینجا یک دمو هم نیست ، یک عکس هست که اون هم حذف شده
-
-
شما دقیقا قالب اون سایت دایان موزیک رو میخواید ؟!
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
شما دقیقا قالب اون سایت دایان موزیک رو میخواید ؟!
واقعیتش من که نیستم و دوستم هست ولی چون دمو نداشت موقع جستجو اون سایت را آورد و ایشان هم اون را پسنیده
-
-
July 5th, 2015, 16:38
-