سلام
یه وی پی اس گرفتم که سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت اپلود فایلش 10 کیلوبایت هست پشتیبانی میگه به خاطر این که سرعت اپلود خود سیستمتون پایین سرعت وی پی اس هم امده پایین درست میگه؟ راه حلی نداره؟
سلام
یه وی پی اس گرفتم که سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت اپلود فایلش 10 کیلوبایت هست پشتیبانی میگه به خاطر این که سرعت اپلود خود سیستمتون پایین سرعت وی پی اس هم امده پایین درست میگه؟ راه حلی نداره؟
سلام وقت بخیر
اگر منظور شما هنگامی هست که میخواهید فایل را از وی پی اس به رایانه شخصی خود انتقال دهید بله حق با پشتیبانی است و چاره ای نیست بجز استفاده از راهکار های مختلف از جمله انتقال فایل توسط اف تی پی و یا دانلود از طریق iis
مو فق باشید
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
این طبیعی نیست
فکر کنم شما فایل رو دانلود میکنید اکسترکت میکنید شخصی سازی میکنید و پسوورد میزارید بعد میزارید در سرور دانلود سایت خودتون؟ و سرعت 10 هست که مشکل از مبدا یا مقصده
- - - Updated - - -
البته ایران همیشه دریافت رو میبنده و خیلی خیلی کم میده (منظور آپلود به سرور)
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
از دستور گت از یک جای دیگه فایلی رو بریز روی سرور دانلود ببین سرعت چند بهت میده؟
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام
وقتی شما بخواین از سیستم شخصی خودتون به vps فایل آپلود کنین ، سرعت آپلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . وقتی بخواین از vps به سیستم خودتون فایل منتقل کنین ، سرعت دانلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . شاید سرعت آپلود خود سرور مثل سرعت دانلودش بالا باشه اما اینترنت شما محدودش میکنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)