:taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz:
یعنی چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
:taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz::taz:
یعنی چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دامنه های اینترنتی هست دیگه
چی؟
چه ربطی داره !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
انحصاریه مثله خیلی چیزای دیگه!!!
آقا فقط انحصار
بلی
اگه به سایت nic.ir برید، یه قسمتی داره با عنوان -نام و واژههای عمومی مربوط به اینترنت- و در اونجا یک سری اسم لیست کردند و نوشتند که این نامها تحت هیچ دامنهٔ سطح بالایی مجاز نمیباشند، حتی یک سری اسم های فارسی هم هستند. خوب حالا شما برخی از اسامی (مثلاً host یا ping) رو برای دامنه های سطح بالای دیگری مثله com و یا net امتحان کنید مثلاً سایت ping.com یا host.net رو ببینید.
نتیجه: وقتی این اسامی برای دامنه های سطح بالای دیگه کار می کنه ولی برای ir. کار نمی کنه مطمئن میشی که بحث فنی نیست و امکان استفاده وجود داره ولی برای هر کسی و یا هر منظوری نه!
و این یعنی انحصار!
البته کاری به خوبی یا بدی انحصار و یا انحصار بد و خوب ندارم.
کامپیوتر من در انحصار خودمه و خیلی هم خوبه!
این دامنه هم مثل دامنه host.ir هست!
من با نیک صحبت کرد بودم (قبلا")
میگفت مثل دامنه مثلا " qazvin.ir هست ...
که باید از استاندار یا شهردار یا .... مجوز بگیرید تا ثبت بشه ...
سلام M4$T3R عزیز
اگه این دامنه ها قابل ثبت بودند ، چند سال پیش توسط دیگران ثبت شده بودند و از آن بهره برداری انحصاری میکردند!!!
مثل کلمه host و domain و ....
مثلا اگر کلمه هاست در اختیار یک شرکت بود ، ببینید چه انحصاری راه می انداخت و ............................ !!!
پس اولا انحصار نیست !!! ، بلکه سیاست هوشمندانه ای هست که موجب شده است جلوی فرصت طلبی بعضی ها در چند سال اخیر گرفته شود !
درست است که در کشور ما نواقص و کمبود هایی وجود دارد ولی خوبی ها را هم نباید نادیده گرفت !
موفق باشید
ویرایش توسط IFACO.Net : May 9th, 2009 در ساعت 21:16
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
اگه سیاسته! سیاسته انحصاریه!
اگه هوشمندانه هست چرا software, hardware, download و خیلی اسم های دیگه رو که مهمتر از host و domain و ... هستند، غیرمجاز نیستند. وقتی کارگزاری ir. در انحصار نیک هست و اسامی اینترنتی رو که خیلی به کار خودش ربط داره غیرمجاز کرده (توجه کنید که اسامی شهرها و ... غیرمجاز نیستند بلکه مجوز می خواند)، شما به این چی می گید؟
ضمناً با کلمه هاست یا host چه انحصاری رو می شه راه انداخت که با کلمه mizban یا میزبان و یا iranhost نمی شه؟
باز هم می گم کاری به خوبی یا بدی انحصار و یا انحصار بد و خوب ندارم. مطمئناً انحصار ممکنه یه جایی خوب باشه یه جایی بد!
ولی این کار نیک استفاده از امتیاز انحصاریشه و رزرو این کلمات فعلاً برای خودشه چون در حال حاضر بلااستفاده می باشند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)