سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان

بنده چند وقتی هست که سرویس نمایندگی (Reseller) از یکی از شرکت های ارائه دهنده هاست دارم (سرورپارس) حالا چند تا سوال داشتم و همچنین ممنون میشم اگه پیشنهاد قیمتی دارید بفرمائید.

سوال 1: بنده بر روی سرویس reseller ای خودم ( لینوکس ایران - پارس آنلاین - 10 gig ) حدود 30 سایت را میزبانی میکنم. حال سوالم اینجاست که اگر من یک سرویس مجازی با حداقل مشخصات ( مثلا 512 مگابایت رم و ... ) خریداری نمایم و 30 سایت را بر روی آنها انتقال دهم سرعت باز شدن سایت ها بالاتر میرود یا فرقی نمی کند و یا بدتر میشود ؟؟

سوال 2 : شرکت های بسیاری اقدام به ارائه سرور مجازی مینمایند. که این سرویس ها به 2 دسته ی مدیریت شده و غیر مدیریت شده تقسیم میشوند. حال سوال من این است که آیا مدیریت سرور مجازی کار بسیار سختی است و یا از عهده من بر میآید و همچنین این کار بر روی یک سرور مجازی چقدر وقت و زمان یک فرد را میگیرد ؟

در انتها ممنون میشوم اگه سرور مجازی ارزان قیمت ایران ارائه میدهید یا میشناسید معرفی نمائید. توجه کنید بنده با حداقل قیمت میخوام که حداقل 2 ماه با آن سرویس به صورت آزمایش کار کنم و در صورت مناسب بودن سرویس ، سایت هایم را بر روی آن منتقل کنم. لذا با توجه به اینکه میخواهم همزمان چندین سرور مجازی برای تست خریداری کنم ممنون میشوم پیشنهادات با حداقل قیمت باشد ( البته سرویسی که از نظر سرعت بالاتر از سرویس ریسلری خودم باشد).

با تشکر