با سلام خدمت اساتید قبل از هرچیزی ببخشید که اسم تاپیک اینجوریه چون واقعا نمیدونم اسم تاپیک رو چی بزارم با وجود این مشکلا خودتون بخونید متوجه میشید
سایتم چند وقته دچار مشکلات زیادیه از پاک شدن فایل ها گرفته تا ریدبرکت شدن بعضی از صفحه و ....
توضیح مشکلات تا آ[ر بخونید
1 : اولین مشکل پاک دن خودکار فایل های استایل قالب بود
2 : امروز یه چند ساعتی بعضی از صفحات سایتم ریدایرکت میشد روی یه سایت خارجی hugedomain بود فکر کنم همش نه بعضی از صفحات سایتم
3 : بعد از اون مشکل ک کاملا خودبه خود هل شد سایتم بعضی از صفحاتش مثله افزونه ها پست جدید و اضافه کردن محصول جدید ارور notfuond میداد که اونم خود به خود حل شد
اول از همه فکر کردم شاید هک شدم و کسی نفوذی چیزی کرده تو هاست و داره این خرابکاریا رو میکنه اما بعد از تماس با هاست گفتند هیچ ای پی به غیر از ای پی خودت وارد نشده و نفوذ و اتکی هم نبوده و اتک هم حتی نخوردی پس این فرضیه رفت
بعد از یک ساعت از هاست تماس گرفتند و گفتند سایتت داره سی پو یو و فضای زیادی و میگیره داریم برات انتقال میدیم ((((متاسفانه مصرف رم و سی پی یو سایت شما بسیار افزایش داشته است به نحوی که باعث اختلال روی سرور و ایجاد مشکل برای سایر کاربران شده است طی درخواستهای سایر مشتریان و نارضایتی آنها هاستتان به سرور دیگری منتقل شد)))) انتقال دادند دی ان اس ها رو ست کردیم ست شد سایت بدون مشکل بالا میاد الان ولی با سرعت افتضاح یعنی افتضاح دوباره تماس گرفتم با هاست گتند از طرف م هیچ مشکلی نیست و هرچی گفتم که مشکلی نداره سایت منم اونا قبول نکردند . گفتند مشکل از خودته سرور کاملا سالم و چک شدس
کارایی که کردم
1 : پاک کردن وردپرس و نصنب دوباره اون
2 : فعال کردن قالب دیگه (((کفتم شاید قالبم مشکل داره )))
3 : نصب یه ساب دامین با قالب پیشفرض خود وردپس و بازهم مشکل لود سنگین سایت
4 : ریپیر دیتابیس از داخل سی پنل
5 : غیر فعال سازی پلاگین ها
الان من موندم و یه سایتی که اصلا باز نمیشه و یه هاستی که میگه مشکل از خودته و کارهایی که کردم و خوب نشده
آدرس سایت به عنوان نمونه
http://www.mokamelsh...t-mineral-400g/
http://www.mokamelshop.com/wp-admin
آدرس صفحه اول سایت رو به دلیل این مشکلات بستم و زدم در حال تعمیر
نسخه وردپرس : آخرین نسخه ( قالبم از تو سایت سازنده دیدم نوشته بود ساپورت می کنه )
ببخشید اگه زیاد بود ولی خواستم کامل توضیح بدم کمک کنید ممنون