سلام من اسکریپت p30rank نصب کردم ولی 1 مشکل هست میری تو بخش control یوزر پسورد میزنی میره ها ولی یه صفحه اونجا باز کردی بازم یوزر پسورد میخواد
سلام من اسکریپت p30rank نصب کردم ولی 1 مشکل هست میری تو بخش control یوزر پسورد میزنی میره ها ولی یه صفحه اونجا باز کردی بازم یوزر پسورد میخواد
سورس رو نديدم ! ولي حدس ميزنم شما مثلا در آدرس www.domain لوگين مي كنيد و بعد لينكي كه باز مي كنيد بدون www هست (يا برعكس) . اين مشكل در خيلي از برنامه ها هست.اگر غير اين بود سورس فايل هايي كه اين مشكل رو دارند بذاريد تا چك كنم
این فایل که ظمینه کردم پوشه کنترل هست که مشکل داره اون چیزی که شما گفتین با اونم نشد
خوب شد فايل error_log رو هم گذاشته بوديد،در واقع ديگه اصلا نياز نشد كدها رو بررسي كنم!
[05-May-2010 13:13:51] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php:1) in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php on line 2اتفاقا ديشب كه آموزش http://www.webhostingtalk.ir/f148/%D...A%D8%AA-14266/ رو گذاشتم به اين نكته اشاره كردم:
[05-May-2010 13:13:51] PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php:1) in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/libs/b3.php on line 7
[17-May-2010 08:48:52] PHP Warning: mysql_result() [<a href='function.mysql-result'>function.mysql-result</a>]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 50 in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php on line 629
فايل پيوست رو جايگزين كنيد به احتمال خيلي زياد درست ميشهبا اينكه بحث ما نيست اما اين رو هم بد نيست كه بگم يكي از دلايل توصيه به استفاده از اديتور هاي استاندارد پي اچ پي همين هست كه اديتور هايي مثل notepad ويندوز قبل از كد php به خصوص در حال utf
معمولا يك كاراكتر اضافي و غير قابل رويت در همون اديتور ايجاد مي كنند كه وقتي برنامه رو اجزا مي كنيم و خطاهايي مانند
header already sent at line...
يا اين قبلي مواجه ميشيم
نشد
---------------------------
اول خوب کار میکرد یه چیز از database اشتباه پاک کردم دوباره ایمپورت کردم اینجوری شد
ویرایش توسط hannah : August 27th, 2010 در ساعت 12:41
error log رو پاك كنيد، دوباره تلاش كنيد و بعد error log جديد رو بذاريد تا ببينم باز هم اون خطا رو مي ده يا نه
من دقیقا این مشکل رو با whmcs دارم نمیدونم مشکل کجاست
میشه راهنمایی کنید؟
error log رو بذاريد.
حدس من اينه كه شما ، برنامه هاتون رو با notepad يا يك اديتور غير استاندار ويرايش مي كنيد (يا مترجم اين كار رو كرده...)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)